Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći nogometaš slavi s Ronaldom

Autor T.K.

Veselo je u Španjolskoj

 Izvor: Screenshot/Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač španjolskoj Valladolida, Duje Čop, na društvenim se mrežama pohvalio fotografijom gdje ga grli 'institucija' brazilskog, ali i europskog nogometa, Ronaldo. Fotografiju je objavila Dujina djevojka Ana Kurobasa, a čini se kako je nastala nakon utakmice i prikazuje ovu dvojicu klasnih nogometaša kako se grle s osmjesima od uha do uha, pa iako ne znamo nakon koje specifično, prema njihovim izrazima lica zasigurno je riječ bila o pobjedničkoj situaciji za Valladolid. 

Ronaldo se ne prestaje debljati otkako je prije osam godina završio profesionalnu karijeru, nkao razlog navodeći probleme sa štitnjačom. Nakon što je završio karijeru, našao se u poduzetničkim vodama. Naime, ova je 42-godišnja nogometna veličina nedavno postala većinski vlasnik Dujinog kluba, nakon što je prošlog ljeta kupio 51% dionica. 

Inače, Duje je ovog ljeta prešao u španjolski klub na jednogodišnju posudbu iz belgijskog Standard Liegea, tako da bi se moglo reći kako su Ronaldo i Čop tijekom istog prijelaznog roka stigli u Valladolid, a njegova djevojka Ana Kurobasa često objavljuje fotografije njihovog zajedniičkog života u sunčanoj Španjolskoj. 

Magazin

Royals