Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova najdraža uloga za Margot Robbie

Autor N.R.

Uživa u novoj ulozi

 Izvor: Screenshot/Instagram

Australska glumica, 28-godišnja Margot Robbie, koja je utjelovila klizačicu Tonyju i članicu 'Odreda otpisanih' Harley Quinn, ovih dana dokumentira svoj povratak u rodnu Australiju.

'Ovdje je jednostavno toliko lijepo', opisala je uz neuređene fotografije jer je htjela prikazati prirodnu ljepotu Australije. Na svojoj kratkoj avanturi razgledavala je kameno brdo Uluru, vozila se poznatim vlakom 'Ghan', pozirala s devom ali i hranila klokane. Fotografije su oduševile više od jednog milijuna njenih pratitelja na Instagramu. 

 Izvor: Screenshot/Instagram

Klokani su na nju ostavili veliki dojam. Prilikom hranjenja, prozvala se majkom klokana. U jednoj ruci držala je tek rođenog klokana, dok je drugog hranila bočicom mlijeka. Zbog toga što je u objavama spomenula službenu turističku stranicu Australije, nagađa se da je Margot dobila ulogu amabasorice baš kao što je nedavno dobio i glumac Chris Hemsworth. 

 Izvor: Screenshot/Instagram

Ranije ovog mjeseca, Marget je doputovala u svoj rodni Queensland zbog obiteljske tragedije. Naime, sredinom travnja preminula joj je 92-godišnja baka stoga je svibanj odlučila provesti sa svojim najmilijima. 

Tagovi

Magazin

Royals