Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLES SA ZVIJEZDAMA Kraj za Sonju i Gordana

Marko Grubnić i Ela Vuković u plesnom su dvoboju bili bolji od Sonje Kovač i Gordana Vogleša

 Izvor: Nova TV

U desetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' nastupilo je pet parova, a ispali su Sonja Kovač i Gordan Vogleš izgubivši u plesnom dvoboju u stilu jive od Marka Grubnića i Ele Vuković. Dalje u polufinalnu emisiju idu četiri para, a to su Viktorija i Marko, Slavko i Gabrijela, Ivan i Paula te Marko Grubnić i Ela. Sonja se sa suzama u očima oprostila od showa. Parovima nije bilo nimalo lako jer su ponovno morali uvježbati dva plesa. 

Prvi su plesali Slavko i Gabrijela i to rumbu na pjesmu Tonyja Cetinskog 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Dobili su 33 boda, a Slavko je dodao kako su im to najlošije ocjene do sad. Drugi ples bio im je tango, a žiri se nije slagao oko ocjena. Dinku se njihova izvedba nije svidjela pa im je dao 7, Tamara i Almira bile su oduševljene i dale su desetku, a Nicolas 9. Ukupno su u drugom krugu natjecanja dobili 36 bodova.

Sonja i Gordan zaplesali su jive na pjesmu 'Rock me baby' grupe Riva. Almira je rekla da su bili slatki i dražesni, a od žirija su dobili  31 bod, čime naravno nisu bili sretni. 'Energično, ali ramena su i dalje bila podignuta i unutra', komentirala je Almira. Nicolas je rekao da mu je falilo kontinuiteta u gibanju. 'Volio bih da si u jiveu bila više 'naprijed', pojasnio je Sonji. U drugom krugu natjecanja zaplesali su valcer na Rihanninu pjesmu ' Love on the brain' i dobili 34 boda.

 Izvor: Nova TV

 Viktorija i Marko oduševili su valcerom kojeg su plesali na pjesmu Olivera Dragojevića 'Dva put san umra' i dobili 35 bodova. U drugom dijelu pokazali su da su usavršili korake i koreografiju iz jazz dancea i osvojili čak 40 bodova. 'Bilo je magično. Izgledalo je kao da si ti Marku šef', složio se žiri u ocjeni.  

Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela pokazali su da su dobro uvježbali cha cha cha plešući na Severininu pjesmu 'Italiana'. Za prvi ples dobili su 33 boda. Za tango su pak dobili 40 bodova pa se Grubnić prozvao doktorom tanga. 'Ostvario sam noćas svoj san. Tata je oduvijek htio da postanem doktor i evo, uspio sam. Postao sam doktor tanga', zaključio je modni stilist.

Ivan i Paula plesali su rumbu na pjesmu Parnog valjka 'Sve još miriše na nju'. Dobili su četiri desetke, što je maksimalan broj bodova žirija. 'Drago mi je što sam potvrdila svoje mišljenje iz prve emisije, a to je da je čovjek prirodan i talentiran', rekla je članica žirija Tamara nakon njihovog nastupa, a oduševljena Almira je kazala Ivanu da sve svoje mane pretvori u vrline i da bi mu, da može, dala 20 za ovaj ples. U drugom krugu natjecanja zaplesali su quickstep, a od žirija su dobili visokih 36 bodova.

Magazin

Royals