Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kate i William s novim fotografijama malog princa

Druženje se u prirodi u sklopu uspješnog projekta Kate i princa Williama

 Izvor: Story

Najmlađin sin vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton i princa Williama, princ Louis nikada nije izgledao slađe i neodoljivo kao na novim fotografijama koje je ova kraljevska obitelj objavila na svom Instagram profilu Kensington royal.  Snimljene su dok se obitelj plave krvi u nedjeljno poslijepodne družila u prekrasnom Chelsea Cvjetnom Vrtu, napravljenom u sklopu projekta 'Povratak u prirodu', koji su pokrenuli 37-godišnja Kate i 36-godišnji William.

Najmlađi jednogodišnji princ Louis uživao je upoznavajući se s cvijećem i biljkama koje mu je mama Kate pokazivala, a njegov stariji petogodišnji brat, princ George i četverogodišnja kraljevska sestrica Charlotte zabavu su našli namačući noge u potoku.

Kraljevski roditeljski par ovaj projekt je pokrenuo kako bi se obitelji i zajednice mogle okupiti u Chelsea vrtu, družiti sa svojom djecom i povezati s prirodom. '90 posto našeg odraslog mozga razvije se do pete godine života i ono što dijete doživi u toj ranoj dobi izravno utječe na razvoj mozga.

 Izvor: Story

Zato čvrsto vjerujem da boravak vani u prirodi s djecom ima ogroman utjecaj na njihovo psihičko i fizičko zdravlje. Nadam se da će ovaj prirodni park od drva koji smo dali napraviti zaista inspirirati obitelji, djecu i zajednice da izađu u prirodu i provedu kvalitetno zajedničko vrijeme', rekla je vojvotkinja od Cambridgea. 

U proteklim mjesecima princ George, princeza Charlotte i princ Louis pomagali su Kate sakupiti lišće i grančice kako bi ukrasili vrt, a od grančica od lješnjaka napravili su branu. Pratitelji su se 'rastopili' na ove fotografije. 'Loius je potpuni klon princa Georgea. A Charlotte je fantastična', napisala je jedna obožavateljica kraljevske obitelji, dok je druga komentirala: 'Louis je tako neodoljiv. On je u fazi kada mu je sve fascinantno. A Charlotte je tako odrasla. Predivno je vidjeti čitavu obitelj kako se zabavlja u prirodi. Kate je napravila odličan posao s ovim projektom i divno je vidjeti da je njezin suprug i djeca podržavaju u tome'.

Magazin

Royals