Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drastična promjena Elle Dvornik

Nije više ista

 Izvor: Instagram screenshot

Blogerica i influencerica Ella Dvornik nema mira. Ponovno je promijenila frizuru i, naravno, njome se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu. Kako i ne bi, kad je ova 28-godišnja kći pokojnog 'kralja' funka Dine Dvornika od narančaste slatkice sad postala atraktivna vatrena crvenokosa. Reakcije njenih fanova bile su podijeljene, a sama Ella ovako je pokraj fotografije komentirala svoju promjenu: 'Ne znam kad sam zadnji put imala razdjeljak na sredini'.

U komentarima joj se javio jedan, navodni stručnjak, koji joj je napisao: 'Možda jest promjena, ali ja kao frizer ne mogu se oteti dojmu da ti se ti umeci primijete i bodu u oči. Tvoja kosa je odlična i koju god boju staviš, odlično ti stoji. Pa eto, vrati je čim prije svojoj prirodnoj, ovo umjetno je bezveze, bez uvrede, naravno'.

Drugi su joj oduševljeno stali u obranu. 'Ovo je meni osobno dosad najbolja boja i zurka', pisali su, 'rijetka žena kojoj svaka boja kose extra stoji', 'ja ne znam u kojem izdanju sam te vidjela, a da nisi bila super', 'ti si pravi kameleon, najbolja transformacija do sada'. Kako su pozitivni komentari znatno nadjačali negativne, Ella svakako može biti zadovoljna svojom promjenom, kojih je u posljednje vrijeme bilo puno. Osim što je mijenjala boju kose od plave, preko narančaste do crvene, Ella je nedavno operirala i nos i uklonila s njega izbočinu. 

Tagovi

Magazin

Royals