Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raste lista ljudi s kojima Meghan ne razgovara

Autor T.K.

Samo se pojavljuju

 Izvor: Profimedia

Britanska TV-voditeljica Lizzie Cundy ispričala je nedavno kako joj se vojvotkinja Meghan Markle jednostavno prestala javljati nakon što je prohodala s princem Harryjem. Za britanske novine The Sun, novinarka je pričala kako je upoznala buduću vojvotkinju još 2013. godine, kada je Meghan prvi put doputovala u Veliku Britaniju. 

U to vrijeme je 37-godišnja vojvotkinja još bila svježe razvedena, slabo poznata glumica, a Lizzie je otkrila kako ju je pitala zna li nekog slobodnog britanskog muškarca s kojim bi je mogla upoznati. 'Vodile smo 'ženske razgovore' kada me Meghan upitala poznajem li kojim slučajem nekog poznatog muškarca i potom mi objasnila kako je slobodna i želi pronaći Engleskog udvarača', nastavila je Lizzie. Tvrdi i da joj je na to odgovorila kako 'će joj već nekoga naći'. 

 Izvor: Profimedia

 Izvor: Profimedia 'Meghan je bila tako opuštena, voljela je popiti koje piće, uvijek mi je bilo zabavno s njome u društvu. Sjećam se kako je uvijek pitala za moje sinove, sve ju je zanimalo', priča ova voditeljica, no otkriva i kako joj je vojvotkinja prestala odgovarati na pozive i SMS poruke nakon što je njezina veza s princem službeno oglašena. Otkrila je i kako vjeruje da su joj iz Palače savjetovali da 'prekine sve kontakte s poznanicima koji su zaposleni u medijima'. Podsjetimo, intervju Lizzie Cundy pojavio se samo nekoliko dana nakon što je britanski TV-voditelj Piers Morgan podijelio s medijima gotovo identičnu priču o poznanstvu s Meghan.   Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals