Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjenčani kum Jelene Karleuše divljao i razbijao

Policija je imala pune ruke posla

 Izvor: Instagram

Kontroverzni srpski modni dizajner i vjenčani kum pjevačice Jelene Karleuše, 39-godišnji Darko Kostić iz još nepoznatih razloga divljao je i razbijao inventar u jednoj slastičarnici u središtu Beograda, zbog čega ga je policija privela te će protiv njega vjerojatno podići prijavu za remećenje javnog reda i mira, javlja Kurir. Protiv problematičnog Darka već se na sudu vode četiri krivična postupka zbog spolnog uznemiravanja dvojice mladića, koje je navodno mamio ilegalnim narkoticima koje je i sam konzumirao.

Krajem prošle godine ovaj modni dizajner je zbog toga proveo i mjesec dana u istražnom zatvoru. Podsjetimo, jedan od mladića koji su ga prijavili policiji, 24-godišnji Vojislav Bajić, u listopadu 2018. ispričao je medijima kako je preko internet aplikacije stupio u kontakt s Darkom i dogovorio sastanak. Rekao je da je pristao na seksualni odnos s njim, ali ne i grubo iživljavanje koje je uslijedilo. Darko je na sudu, ali u jutarnjem programu televizije Happy negirao je da ga je silovao i tvrdio da je mladić samo željan medijske pažnje. Drugi slučaj dogodio se još prije, u lipnju 2018., kada je prijavljen za seksualno uznemiravanje 15-godišnjaka. Godinu dana prije toga, Kostić se onesvijestio u svom stanu od predoziranja opijatima i bio odveden u bolnicu, prilikom čega je policija otkrila da posjeduje ilegalne narkotike. 

Inače, 40-godišnja Jelena Karleuša odabrala je Darka za svog vjenčanog kuma na vjenčanju s 34-godišnjim Duškom Tošićem, ali navodno su njih dvoje nakon toga dugo bili u svađi i nisu komunicirali. Nagađalo se da su razlog baš optužbe protiv Darka. Početkom godine u srpskim medijima pojavili su se napisi da su se Karleuša i Kostić pomirili, zato što se pjevačica pojavila na sceni u jednoj od haljina koje je on kreirao. 

Tagovi

Magazin

Royals