Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazbenik izdao autobiografiju punu laži

Autor N.R.

Progovorio o vezi s poznatom glumicom

 Izvor: Profimedia

Glazbenik Richard Melville Hall, umjetničkog imena Moby, priznanjima u svojoj autobiografiji 'Then It Fell Apart' otkrio je mnogobrojne tajne koje su uzburkale javnost. Ovaj 53-godišnji Amerikanac otkrio je da je bio u ljubavnoj vezi sa 33-godišnjom pjevačicom, Lanom Del Rey, ali i 37-godišnjom glumicom, Natalie Portman. 

 Izvor: Profimedia

Moby tvrdi da je 2006. godine u New Yorku upoznao Lizzy Grant, danas poznatu kao Lanu Del Rey, za koju javnost tada još nije znala. Nakon što su se upoznali, prema priči glazbenika, ljubili su se iste večeri, ali kada ju je pozvao k sebi u stan, odbila je. 'Nasmijala se i rekla da ne želi ići sa mnom u stan jer smo se tek upoznali, ali da će pristati vidjeti me opet ako ju pozovem na spoj', opisao je početak njihove navodno ljubavne veze. Sljedeće druženje navodno se dogodilo u stanu glazbenika, ali ni tada Moby nije dobio što je htio. 'Kada sam ju poljubio, zastala je i rekla: Sviđaš mi se, ali čula sam da ovo radiš sa svim ženama', na što je on zašutio. 

Nakon ispovijesti da je bio u prisnom odnosu s Lanom, isto to tvrdi i za američku glumicu izraelskog podrijetla, Natalie Portman. Naime, prema riječima poznatog glazbenika, veza s tada 20-godišnjom Natalie započela je nakon njegovog koncerta, kada su se i upoznali. Za razliku od Lane, Natalie se oglasila i sve ispričano demantirala. 'Iznenadila sam se kada sam čula da je kratko vrijeme koje sam ga poznavala on okarakterizirao kao intimnije druženje. On je u mojem sjećanju ostao samo stariji muškarac kojeg sam smatrala jezivim zbog toga što mu se sviđam, a tek sam bila napunila 18 godina', komentirala je za Harpers Bazzar. 

Moby je u knjizi nadodao da je pokušao postati i odabranikom mlade Natalie, ali da mu to naposlijetku nije uspjelo. Kao i ostale, i ova činjenica je uznemirila glumicu. 'Izdavač knjige nije provjerio nijednu napisanu činjenicu zbog čega pomišljam da su priče napisane kako bi se knjiga što bolje prodala, a to mi je stvarno uznemirujuće', zaključila je.

Tagovi

Magazin

Royals