Čuvenom španjolskom nogometnom vrataru Ikeru Casillasu u posljednje vrijeme nije lako. Samo dva tjedna nakon što je 38-godišnji sportaš pušten iz bolnice nakon srčanog udara, njegova 35-godišnja supruga Sara Carbonero objavila je na društvenim mrežama šokantnu vijest. Lijepa sportska novinarka doznala je da joj je dijagnosticiran rak jajnika.

'I dok se još nismo posve oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona riječ od pet slova koju se još bojim napisati. Prije nekoliko dana na redovnom pregledu liječnici su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vrijeme, ali ispred mene su još mjeseci borbe zbog dodatnih terapija. Osjećam se mirno i uvjerena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali bit će sretan kraj. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja i sjajnog medicinskog tima. Iskoristit ću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumijevanje kakvo su uvijek pokazivali, posebno u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj', napisala je na Instagramu.

Podsjetimo, Sara s bivšim vratarom Real Madrida, za kojeg se udala 2009., ima dva sina, dvogodišnjeg Lucasa Casillasa Carboneroa i petogodišnjeg Martína Casillasa Carboneroa. Prije nego je objavila vijest o svojoj bolesti, suprugu je organizirala proslavu 38. rođendana. Kako piše The Sun, vijest kako je Iker pretrpio srčani udar Sara je saznala 1. svibnja za vrijeme snimanja na jugu Španjolske. Iako mu je zbog srčanog udara karijera bila upitna, nakon oporavka i konzultacija s liječnicima, vratar je odlučio još uvijek ne otići u mirovinu.