Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jamie Foxx se oglasio nakon prekida s Katie Holmes

Autor Ž.G.

Napokon stao na kraj šuškanjima

 Izvor: Instagram

Nakon što je nedavno uočen sa 21-godišnjom pjevačicom u usponu, Selom Vave, 51-godišnji glumac Jamie Foxx, javno je stao u njezinu obranu, te odlučio opovrgnuti brojne glasine da su njih dvoje u vezi. Naime, kako piše Just Jared, pjevač je oduševljen njezinim talentom, te ju je stoga odlučio uzeti pod svoje, kako bi joj pomogao.

 Izvor: Profimedia

Jamie je objasnio da ju je te večer,i kada su uočeni zajedno, samo pratio do automobila. Dodao je i kako ju poznaje jer se ona druži s njegovim kćerima, od kojih je jedna praktički njezinih godina. Jamie je Selu upozorio na moguća nagađanja medija, samo zato što ljudi imaju duple standarde kada su u pitanju žene. Kako bi sve bilo transparentno, hollywoodski glumac pričao je sa Selinom majkom, koja mu je u potpunosti povjerila kćer i rekla da mu vjeruje.

Stoga se oglasio kako bi svima dao do znanja da je ona predivna pjevačica, te da predrasude treba ostaviti sa strane kada je u pitanju umjetnost. Sve to događalo se u trenutku kada se pričalo o njegovu prekidu sa 40-godišnjom glumicom Katie Holmes. Podsjetimo, Jamie je u vezi s glumicom Katie Holmes od 2013. godine, a prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su tek proljetos na Met Gali, ekskluzivnom modnom događanju koje se jednom godišnje održava u njujorškom Metropolitan Museum of Art.

Tagovi

Magazin

Royals