Nakon što je prošlog studenog postala majka, za Slobodnu Dalmaciju, Jagoda Kumrić koju javnost poznaje po brojnim ulogama u domaćim sapunicama, a posebno je ostala upamćena po ulogama u 'Larinom izboru' i 'Kud puklo da puklo', progovorila je o tome kako se snalazi u ulozi samohrane majke. Danas 27-godišnja glumica uspijeva balansirati posao, fakultet, ali i majčinstvo čime se jako ponosi. 'Nekim sam čudom i velikim trudom, radom i odricanjem uspjela riješiti sve ispite. Nisam morala zbog bebe zamrznuti godinu', ispričala im je i dodala da je cijeli proces za nju bio jako zahtjevan, ali da je uz hrabrost i upornost sve uspjela.  

'Ja sam imala jedan cilj, a to je završiti akademiju što sam uz majčinstvo i uspjela, dokazavši da se sve može kad se hoće. Naravno, sve to skupa ne bi bilo moguće bez velike pomoći koju sam imala od svojih roditelja, braće, prijatelja i kolega na fakultetu', otkrila im je majka malene Nastasje, koja je ime dobila prema Jagodinu najdražem književnom liku iz kultnog ruskog klasika 'Idiot'.

U spomenutom razgovoru priznala je da joj se život uistinu promijenio. Uz to što se u njoj probudio najčudniji i najposebniji osjećaj na svijetu, smatra da je postala prilagodljivija. 'Život mi se potpuno promijenio s jedne strane jer sad sve prilagođavam njoj, a s druge strane i dalje živim istim stilom kao prije, samo što sada i nju vodim sa sobom kad negdje idem. Puno sam o sebi naučila kroz trudnoću i majčinstvo. Postala praktičnija i malo manje dramatična, sada i više cijenim neke male trenutke koje imam za sebe', iskreno je progovorila za spomenuti medij.

Iako je samohrana majka, priznaje da joj Nastasjin tata pomaže. Sebe, ali i sve ostale samohrane majke, smatra posebnom kategorijom. 'Samohrane majke su posebna kategorija hrabrih žena kojima skidam kapu do poda, sigurno da je ponekad teško, ali kad znaš zašto nešto radiš i zbog koga onda se u tebi probudi jedna određena snaga koja je nenadmašiva. Imam sreće što mi majka, otac, braća, očuh, baba, nevjesta i prijatelji puno pomažu. Sigurna sam da puno samohranih majki nema takvu podršku okoline i njima je jako teško. Sustav je, nažalost, takav da samohrane majke nemaju nikakve privilegije niti se za njih pokazuje razumijevanje kako na poslu tako ni u svim drugim segmentima života. S prosječnim primanjima u Hrvatskoj i s takvim sustavom gotovo je pa nemoguće odgajati dijete sam bez pomoći okoline', otvorila im je dušu Jagoda.