Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eksplodirao automobil srpskog zvjezdanog para

Autor I.G.

Stravičan događaj

 Izvor: Instagram

Kako prenosi Kurir, srpski glazbeni par, 33-godišnja pjevačica Rada Manojlović i 24-godišnji pjevač Haris Berković, doživjeli su stravično iskustvo nakon što im se na poslovnom putu u Njemačkoj zapalio automobil. Glazbeni par je u posljednjem trenutku uspio izbjeći iz auta koji je u konačnici eksplodirao.

'Kada su stali na semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra u zrak. Sve se ubrzano događalo, kao u filmu', započeo je izvor za spomenuti portal. 'Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve dogodilo zbog toga, a da bude još gore, u prtljažniku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala', ispričao je izvor objašnjavajući kako su pjevačica i pjevač u posljednjem trenutku izašli iz automobila i tako izbjegli eksploziju. 

'Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali kako vozač nije odradio tehnički pregled i servis automobila te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom. Međutim, nisu mu zamjerili, bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima', zaključio je na kraju izvor za spomenuti portal naglašavajući kako je par u posljednjem trenutku uspio izbjeći tragediju. 

Magazin

Royals