Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
06.09.2019. / 19:36

Sultanija Hurem zasjenila sve u Veneciji

Autor A.S.
06.09.2019. / 19:36
Autor A.S.
06.09.2019. / 19:36

Njezino Visočanstvo na filmskom festivalu...

Izvor: Instagram

Kada je riječ o poznatim damama i ove godine se najviše pažnje obraća na haljine koje nose na crvenom tepihu prestižnog Fimskog Festivala u Veneciji, a jedna od onih koja je privukla najviše pažnje svakako je turska glumica Meryem Uzerli.

Hurem, Meryem Uzerli Izvor: Instagram

Iako smo je prethodnih godina i na drugim festivalima viđali u prilično izazovnim izdanjima, poznata Hurem se ovaj put odlučila za izgleda dostojan kraljice. Naime, ona je obukla raskošnu bež haljinu Tonyja Warda, a na glavi je imala krunu te je neodoljivo podsjećala na Hurem, sultaniju koju je glumila u hit seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Još jednu haljinu istog dizajnera glumica je odabrala i prvi dan Festivala - u bež izdanju i također sa krunom na glavi oduzimala je dah. 

Ova 35-godišnjakinja ističe se svojim posebnim izgledom. Na porculanskom tenu i velikim plavim očima zavide joj žene diljem svijeta. Glumica se prošle godine našla na udaru glasina koje su tvrdile kako se podvrgnula plastičnim operacijama, ali je objavom fotografije bez trunke šminke ušutkala kritičare. Turska televizijska zvijezda zbog zanosnog izgleda i bujne kose, plijeni pažnju gdje god se pojavi.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader