Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Život je ono što mi napravimo od njega'

Autor Ž.G.

Otkrila je za Story.hr

 Izvor: Instagram

Domaći košarkaš Tomislav Zubčić svoju je dugogodišnju djevojku Mateu Andrić zaprosio u prosincu prošle godine u Sarajevu, i to baš na njezin 23. rođendan. Samo osam mjeseci kasnije par je razmijenio bračne zavjete u baroknoj Crkvi svete Katarine na Gornjem gradu. Slavlje su do kraja upotpunili njihovi prijatelji, obitelj i kolege. Sada, mjesec dana nakon njihova vjenčanja, 23-godišnja Matea otkriva za Story.hr, jesu li bili na medenom mjesecu, te što se promijenilo u njihovom životu nakon što su okrunili svoju ljubav brakom.

'U našem životu se doista ništa značajno nije promijenilo. Zajedno živimo već dvije godine i nekako smo srasli s takvim načinom života i prije nego što smo službeno uplovili u bračne vode', ispričala je simpatična Matea. Dodaje, kako iz dana u dan sve bolje upoznaju jedno drugo, te da ne prestaju trenirati razumijevanje, kompromis i požrtvovnost, koji su vrlo bitni u zajedničkom životu. Nakon vjenčanja obično na red dođe medeni mjesec, no, 23-godišnjakinja kaže da nisu imali vremena za putovanje, ali ističe da joj nije žao što će propustiti to bračno putovanje. Njima je život skrojen od raznih avantura i putovanja, tako da su umjesto neke egzotične destinacije izabrali Zadar. 'To je Tomislavov dom, te jedino tu možemo iskusiti taj mir i spokoj', rekla je.


No, Zadar nije mjesto gdje će se ova par skrasiti, jer uskoro odlaze u Rusiju. Kaže, kako se još nisu preselili jer je Tomislav trenutno na pripremama, za predstojeću sezonu, u Bormiju. 'Ja sam iskoristila ovaj period kako bi provela neko vrijeme sa svojom obitelji u Sarajevu', kaže atraktivna Matea, koja će nakon odlaska u Rusiju, fizički biti neko vrijeme odvojena od obitelji. Uvjerena je da će se u Rusiji odlično snaći, te kako će za njih to biti jedno dragocjeno i nezaboravno iskustvo. 'Naučili smo da sreća nije u državi, gradu, klimatskim uvjetima nego u nama. Život je ono što mi napravimo od njega', zaključila je.


No, dodaje kako se ona i Tomislav ne trude planirati život te puštaju da sve ide svojim normalnim, prirodnim tokom. 'Dok čovjek planira - Bog se smješka i određuje', kaže iskreno Matea na pitanje o skorašnjem proširenju obitelji za još jednog člana. Želi uživati u svakom danu i ne zamarati se, te pušta Njega da On bude taj koji će u konačnici odlučiti što je najbolje za njih. 'Spremni smo prihvatiti sve od života', ispričala je.

Magazin

Royals