Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
10.09.2019. / 08:58

Michael Schumacher na 'tajnom liječenju'

10.09.2019. / 08:58
10.09.2019. / 08:58

Novi detalji o zdravstvenom stanju bivšeg prvaka Formule 1

Izvor: Profimedia

Otkako je doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alapama krajem prosinca 2013. godine, o zdravstvenom stanju najpoznatijeg i jednog od najboljih vozača Formule 1 na svijetu, 50-godišnjeg Michaelu Schumachera, javnost gotovo da ne zna ništa. Njegova obitelj zamolila je obožavatelje za razumijevanje i dodala da o njegovom zdravstvenom stanju neće govoriti. Ipak, The Parisien doznaje da je Michael početkom tjedna primljen u parišku bolnicu zbog 'tajnog liječenja'.

Michael Schumacher Izvor: Profimedia

Michael je u ponedjeljak primljen na odjel kardiovaskularne kirurgije, a o njemu se brine kardiokirurg, profesor Philippe Menasché, koji je specijalizirao staničnu terapiju za liječenje zatajenja srca. Tragična nesreća Ferrarijevog prvaka ostavila je paraliziranog, s poteškoćama u govoru. Međutim, prema najnovijim informacijama, Michael je imao koristi od infuzije matičnih stanica koje se distribuiraju u tijelu, kako bi se spriječilo da dođe do upala u organizmu. U bolnici je proveo dva dana, nakon čega je vraćen u bolnicu u kojoj se do sada liječio.

Michael Schumacher Izvor: Profimedia

Podsjećamo, prije više od pet godina legendarni vozač i sedmerostruki svjetski prvak F1 doživio je tešku nesreću na skijanju kada je bio sa sinom Mickom u Alpama. Glavom je udario o kamen nakon čega je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija. Punih šest mjeseci bio je u komi, a onda se u travnju 2014. probudio. Iz bolnice je prebačen na privatnu lokaciju, a za njega se brine tim liječnika koji, prema nekim navodima, stoje oko 130.000 eura tjedno.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader