Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
10.09.2019. / 08:48

Poznati novi detalji smrti srpskog repera

10.09.2019. / 08:48
10.09.2019. / 08:48

Poginuo radeći ono što je obožavao

Izvor: Facebook

Srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je jučer popodne u 47. godini života. Ono što saznaje srpski 'Blic' je da je glazbenik kod Nautičkog kluba 'Zemun' nastradao nakoomn što je prilikom paraglajdinga pao u vodu. Sada se doznaje da je glazbenik nastradao nakon što je s kajtom pet puta udario o vodu, nakon čega mu nije bilo spasa. 

Izvor: Facebook

'Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije se stigao otkačiti, odmah je bio gotov', rekao je za Kurir jedan od očevidaca. Drugi je nadodao da reper nije imao kontrolu u trenutku kad mu je kajt ušao u stanje nekontroliranog kretanja. 'Jak vjetar nosio ga je kroz Dunav čak 300 metara. Nesretni Gru nije se mogao izboriti s jakim udarima vjetra i zbog toga je više puta svojim tijelom udario u vodu', rekao je treći. Također, poznato je da njegovo besmrtno tijelo nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu, gdje je policija obavila očevid. Nakon toga su stigli mrtvozornici i odnijeli tijelo repera. 

Izvor: Facebook

Oduvijek je volio adrenalin, što nije ni skrivao. O tome je govorio i prije dva tjedna, kad je progovorio i o nesrećama i smrti, što ledi krv u žilama. 'Snowboard, kajt, skakao sam iz aviona... Prije nekoliko dana sam pričao s prijateljem, koji je poznavao nekog čovjeka koji je doživio nesreću i poginuo. Ne možeš doživjeti nesreću, a da ne pogineš', izjavio je tada ne sluteći što će mu se dogoditi. Velika tuga zadesila je njegovu obitelj, suprugu Danicu i sinove, Vuka i Relju, ali i cijelu glazbenu scenu koja je u šoku i nevjerici zbog gubitka. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader