Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
10.09.2019. / 19:58

Leona Paraminski o životu u Americi: 'Nigdje nije idealno'

Autori N.R. G.G.
10.09.2019. / 19:58
Autori N.R. G.G.
10.09.2019. / 19:58

U razgovoru za Story.hr progovorila o životnim prioritetima, rođendanskim željama i o životu na dvije adrese

Izvor: Instagram: Leona Paraminski


Domaća glumica i kolumnistica s adresom u Kaliforniji, Zagrepčanka Leona Paraminski, nedavno je proslavila jubilarni 40. rođendan. U razgovoru za Story.hr otkrila je da ga je proslavila čak tri puta i to na dva kontinenta. Slavila je s obitelji i bliskim prijateljima u Hrvatskoj, zatim u društvu supruga Tina i prijatelja u Americi, a potom i u Sarajevu, što joj je posebno drago.

Kako kaže, oduvijek je voljela slaviti rođendane i družiti se. 'Sretna sam jer sam odmalena bila okružena s jako puno prijatelja, ljudi koje volim i koji su mi obilježili život', poručila je glumica koja nije htjela otkriti ovogodišnju rođendansku želju. Ipak, dodaje da uvijek treba imati želje i ciljeve, ali ih isto tako treba znati puštati i biti fleksibilan, jer je u životu najvažnije znati uživati po putu.

U ovim godinama, prioritet joj je da živi neopterećeno. 'Shvatila sam da ništa nije važno i da kroz život trebam ići uživajući u sadašnjosti. Možda sam malo mudrija, a možda mi se i samo čini', našalila se glumica koja sa suprugom već neko vrijeme živi u Americi, gdje predaje 'Glumu pred kamerama' na sveučilištu u Santa Barbari. Uspoređujući život na Balkanu i Americi, kaže da je razlika itekako vidljiva.

'Amerika nema veze s Europom, pogotovo Balkanom. To je neki drugi metalni sklop, da biste to shvatili morate živjeti u Americi. Nije dovoljno samo doći i vidjeti ju turistički, ova zemlja je prevelika i prekompleksna. Naravno, američki standard je daleko bolji i oni imaju više novaca. Međutim, i nejednakost u raspodjeli bogatstva ondje je enormno velika i naglo se povećala zadnjih godina, zbog čega dolazi do niza problema i velikog disbalanasa. Nigdje nije idealno, a opet svugdje je lijepo na svoj način', objasnila je Leona.

Iako je ove godine često na relaciji Amerika-Europa, kaže da joj putovanja više ne padaju teško jer se naviknula na česte promjene lokacije. 'Svuda se jednako dobro snalazim jer sam otvorena, komunikativna i normalna. Osjećam se doma u bilo kojoj regiji na Balkanu. Meni je sve to doma, kao što mi je sad i Amerika doma', iskreno je priznala.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader