Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
10.09.2019. / 19:20

GOSPODIN SAVRŠENI: 'Žene su zaboravile što je orgazam'

Autor A.S.
10.09.2019. / 19:20
Autor A.S.
10.09.2019. / 19:20

Otkrio što on misli o seksu...

Izvor: Instagram

Mijo Matić, poznatiji kao Gospodin Savršeni u drugoj sezoni popularne RTL-ove emisije, najpoželjniji je neženja u Hrvatskoj. Osim toga on je također i osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac, model pa i kolumnist!

Nerijetko tako na svom Instagram profilu objavi i poneka svoja razmišljanja i to bez zadrške. Tako je nedavno vrlo otvoreno progovorio o seksu, točnije, orgazmu.

'Kad su dvoje ljubavnika u dubokom orgazmu, oni se stapaju jedno s drugim; žena više nije žena, muškarac više nije muškarac. Postaju poput kruga yina i yanga, zadirući jedno u drugo, srećući se jedno u drugom, stapajući, zaboravljajući vlastiti identitet. Zato je ljubav prekrasna', napisao je Mijo u jednoj objavi.

Osim što vrlo otvoreno govori o svojoj percepciji seksa, on također govori i o odnosu u braku: 'dvoje ljubavnika, a ne suprug i supruga, jer to se skoro nikad ne događa suprugu i supruzi, zato što suprug i supruga sve više postaju nepromjenjive uloge, oni se ne stapaju i ne teku jedno u drugo. 'Suprug' je postala uloga, 'supruga' je postala uloga. Oni glume. Supruge i supruzi su društveni fenomen. Institucija. To nije odnos, to je institucija; prisilna pojava - događa se ne zbog ljubavi, već zbog drugih razloga: ekonomske sigurnosti, djece, društva, kulture, religije, svega osim ljubavi. Orgazam se skoro nikada ne događa između supruga i supruge - osim ako nisu i ljubavnici', objašnjava Mijo.


Osim braka, govori i o važnosti žena u čitavom odnosu i njihovom poznavanju vlastitih mogućnosti: ' Neki su potpuno zaboravili što je orgazam. Unatrag nekoliko godina, žene su postale svjesne da je orgazam nešto što je vrijedno postići; inače, žene su potpuno zaboravile da njihovo tijelo ima mogućnost postizanja orgazma. To je jedna od najnesretnijih stvari koja se mogla dogoditi čovječanstvu. Kad žene ne mogu postići orgazam, ne mogu zapravo ni muškarci, jer orgazam je susret dvoje. Samo dvoje, kad se stope jedno u drugo, ga mogu postići', poručuje Mijo i dodaje kako je upravo to stanje u kojem za njega dolazi do harmonije dvaju tijela: 'to je najljepša moguća glazba; u usporedbi s njom sva ostala glazba je blijeda sjena. Ta vibracija njih dvoje kao jednog je orgazam', sasvim otvoreno poručuje novi Gospodin Savršeni.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader