Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 07:14

Momčilo Otašević progovorio o Jeleninoj trudnoći

Autor Maja Šitum
11.09.2019. / 07:14
Autor Maja Šitum
11.09.2019. / 07:14

Uživa u ulozi oca

Izvor: Story arhiva

'Imam superženu pokraj sebe pa je lakše. Nije lako to sve stići, ali nije ni preteško, barem ne meni. Nedostaje mi život s mojom obitelji jer sam cijeli dan na poslu, ali onda sve vrijeme koje ne radim posvetim njima... a opet radim da im mogu sve priuštiti. Sve se nekako vrti u krug i ne može jedno bez drugoga. Jelena sve to razumije, glumica je i pomažemo si, savjetujemo jedno drugo i tako je sve lakše', otkriva Momčilo Otašević koji već petu sezonu zaredom nosi glavnu ulogu u televizijskim uspješnicama. 

'Puno radim, 12 sati dnevno, ali mogu sebi, svojoj obitelji, obitelji u Crnoj Gori, prijateljima, kumovima priuštiti mir i da se taj dio malo zaboravi i uživa u životu. Nisam bahati rasipnik koji živi na visokoj nozi. Mislim da sam prosječan, tako sam odgojen. Tako su me odgojili roditelji i ja ću tako odgajati svoje dijete. Ili djecu', govori tata jednogodišnje kćeri Maše kojeg smo pitali znači li odgovor da on i supruga, akademska glumica Jelena Otašević, čekaju dijete? 'Ne, Jelena nije trudna, ali zašto ne'.

Cijeli razgovor s crnogorskim glumcem pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 11. rujna 2019. godine.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader