Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 08:17

LJUBAV JE NA SELU Već na upoznavanju pao prvi poljubac

Autor N.R.
11.09.2019. / 08:17
Autor N.R.
11.09.2019. / 08:17

Rasplamsale strasti

Izvor: RTL

U jučerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu – međunarodna sezona', farmerica i farmeri napokon su upoznali svoje muškarce i žene koji su im pisali pisma. Iako se svake godine pojavljuju nova lica, i ove godine vratile su se neke od djevojaka koje u prethodnim sezonama svoju ljubav nisu pronašle. Neke od njih su Ines Petrić, Paulina Tomičić, Sonja Hrvoj, Nives Pogorelić.

Izvor: RTL

U središtu pozornosti našla se Tanja Šustić čiji je brzi spoj doista brzo eskalirao. Ova 20-godišnjakinja jedna je od kandidatkinja Daniela Granje iz Ekvadora, koji je pri upoznavanju voditeljice showa, Marijane Batinić pokazao svoje zavodničke trikove. Nakon što je s prvom djevojkom razgovarao na španjolskom i engleskom jeziku, stigla je Tanja koju je Daniel odlučio poljubiti u usta. Svojom reakcijom i uzvraćenim poljupcem pokazala je da joj to nije zasmetalo, već mu je obrisala ruž s usana kako druge djevojke ne bi bile ljute i ljubomorne. 

'Imam lijepo tijelo i lijepu dušu, a i nokte sam odrezala samo zbog tebe jer ja volim raditi', rekla je Tanja Danielu koji nije mogao skinuti pogled s njezinog tijela, pa ga je upozorila i zamolila da je gleda u oči. Kako će se razvijati njihov odnos i hoće li pasti još jedan poljubac, ne propustite večeras od 21:15 u novoj epizodi!

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader