Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 16:52

Pjevač priznao da boluje od shizofrenije i bipolarnog poremećaja

Autor G.G.
11.09.2019. / 16:52
Autor G.G.
11.09.2019. / 16:52

Šokirao brojne obožavatelje

Izvor: Profimedia

Američki pjevač Aaron Carter šokirao je javnost najnovijim priznanjem da su mu dijagnosticirani shizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tijekom intervjua u emisiji 'The Doctors', Aaron je gledateljima pokazao je punu vrećicu lijekova koje mora piti zbog svog psihičkog stanja. Nakon toga, podignuo je vrećicu i obratio se svojim obožavateljima. 'Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam što skrivati', poručio je 31-godišnji pjevač.

Aaron Carter Izvor: Profimedia

'Na ljestvici od jedan do deset, koliko sam mentalno stabilan? 100 tisuća. Beskrajno!', rekao je u nedavnom intervjuu za strane medije. Ipak, čini se kako iza te šale ipak stoji ozbiljna dijagnoza. Mladi pjevač i sam priznaje da je njegov buran život pridonio pogoršanju njegovog mentalnog zdravlja. 'Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru... Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gdje jesam', ispričao je Aaron.

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, prije dvije godine bio je gost iste te emisije, kada je tema bila njegova ovisnost o lijekovima na recept. Prije mjesec dana bivša teen zvijezda optužena je za pokušaj stjecanja profita na psima iz skloništa, a nekoliko dana nakon toga policija je došla u njegov dom zbog sumnji da je suicidalan. Pored toga, nakon nasilnog prekida s djevojkom koji je rezultirao zabranom pristupa, pjevač je nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

Izvor: Profimedia

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader