Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 14:52

Zaručnik Jennifer Lopez otkrio detalje vjenčanja

Autor N.R.
11.09.2019. / 14:52
Autor N.R.
11.09.2019. / 14:52

Obožavatelji nestrpljivi

Izvor: Instagram

Nakon što su svi jedva čekali da se zaruči, sada nestrpljivo čekaju veliki dan - vjenčanje jedne od omiljenijih pjevačica Jennifer Lopez i njezinog zaručnika, Alexa Rodrigueza. Naime, ovaj 44-godišnji bivši igrač bejzbola pojavio se u emisiji 'Strahan, Sara and Keke', gdje je otkrio dugoočekivanje detalje vjenčanja koje javnost s nestrpljenjem očekuje. 

Upravo njegove riječi iznenadile su sve jer do sada nisu poznati apsolutno nikakvi detalji njihovoj posebnog dana. Međutim, priznao je da pjevačica vodi glavnu riječ i donosi sve odluke. 'Kad razmišljate o planovima za vjenčanje, a Jennifer je vaša partnerica, sve što radite je klimate glavom. Ne znam gdje ću se oženiti, što ću obući ni kad će se to dogoditi. Ja ću se samo pojaviti', simpatično je ispričao.

Nakon što su se sugovornici trudili izvući još neke detalje, Alex je odlučio odati jednu tajnu. 'Imam jedan trag za vas. Jeste li spremni', zadirkivao je i uz dramatičnost rekao: 'Bit će to dug let'. Na sve to još je dodao da lokacija neće biti Dubai, ali je na tome odlučio stati. Ono što se do sad znalo je da će se par vjenčati u crkvi, jer je pjevačica nedavno rekla da želi učiniti nešto posebno i drugačije od prethodnih brakova. 'Voljela bih veliko vjenčanje i voljela bih se ovoga puta vjenčati u crkvi', priznala je na svom Youtube kanalu.

Podsjetimo, Alex će, kad dođu do oltara, biti četvrti suprug omiljene pjevačice. Najprije je bila sa 45-godišnjim glumcem Ojani Noom, a zatim sa 50-godišnjim Crisom Juddom. Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina sa 50-godišnjim pjevačem Marc Anthonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader