Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Joško Lokas: 'Super, što je meni ovo trebalo'

Autor N.R.
Autor N.R.

Progovorio o svemu

Izvor: Story arhiva

'Tko god uzme ‘Potjeru’ umjesto Tarika je lud i potpisuje sebi smrtnu presudu', komentirao je 47-godišnji televizijski producent i voditelj Joško Lokas. Naime,nakon deset godina stanke, Tarik Filipović će ponovno zasjesti u voditeljski stolac kviza 'Tko želi biti milijunaš?', a voditeljsku palicu kviza 'Potjera' preuzet će Joško, zbog čega je u jednu ruku sretan, ali u drugu poprilično nervozan, prenosi Jutarnji list. 

Joško Lokas Izvor: Story arhiva

 'A kako je sve počelo, e pa to u minutama koje slijede... Dakle, kad su se na HRT-u događali pregovori oko Tarika i ‘Potjere’, odnosno Tarika i ‘Milijunaša’, ni on ni ja nismo ništa znali. Tarik je snimao ‘Potjeru’, a ja seriju. Nešto smo doduše znali, ali nitko nam ništa službeno nije javljao. Konkretno, kad sam snimio posljednju ‘Šifru’, pretpostavljali smo da su pregovori o ‘Milijunašu’ negdje pri kraju i da je normalno da će Tarik uskočiti u stolac koji ga je i lansirao u svijet kvizova. Nešto smo sitno on i ja razgovarali i nije nam tada ništa bilo u glavi vezano uz ‘Potjeru’. Komentirali smo kako je super da se Milijunaš vraća i ja sam nekako baš navijao da Tarika opet vidim i u večernjem terminu', započeo je Joško, a potom objasnio kako je sve izgledalo kada je i službeno pristao biti novi voditelj 'Potjere'.

Izvor: Story

'Ulazimo u studio. Tarik je gazda. Vidi se. Sve zna što i kako. S nama su svi i koji trebaju biti tu i koji ne trebaju. Neki se u kutu krste, prekrivaju djeci oči. Proba je gotova, netko vikne. Pomislim da je to samo u mojoj glavi. Pogledam Tarika i Moranu. Morana neuvjerljivo kaže: ‘Bit će sve u redu’. Tarik i ja ostajemo sami. Dolazi Igor. Smijemo se. Opraštam se od njih jer sutra je strijeljanje. Tarik mi želi sreću. Zovi ako što trebaš. Nismo se ni rastali, a već ga zovem i postavljam ista pitanja o kojima smo razgovarali. Strpljivo odgovara. Kako njegov glas lagano ide u fade out, tako je sve glasniji od Remsa koji stoji ispred mene i pita me znam li što treba. Pogledam ga. Potvrdno kimnem glavom. ‘OK’, odgovara. Okrene se ekipi i glasno vikne: ‘Krećemo sa snimanjem’. Pali se lampica iznad kamere. Mrak. Sve ostalo odigralo se prekjučer na HRT-u. Emitirana je prva ‘Potjera’', završava na kraju Joško Lokas. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader