Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Manekenka pronađena mrtva pod sumnjivim okolnostima

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Družila se s pogrešnim ljudima

Izvor: Facebook

Manekenku koju su nazivali ' Kim Kardashian kriminala' našli su mrtvu pod sumnjivim okolnostima, piše Dailymail. Claudia Ochoa Felix je preminula zbog aspiracije pluća, odnosno uslijed udisanja stranog tijela, a kako je do toga došlo, još nije utvrđeno. No neki izvori tvrde da je razlog smrti 35-godišnjakinje bilo predoziranje drogom, a drugi su uvjereni da je riječ o ubojstvu. Claudiu su povezivali s narkokartelima te je navodno bila u bliskom odnosu s kartelom Sinaloa kojim je upravljao zloglasni narkobos Joaquin "El Chapo" Guzman, prije nego što je izručen u SAD.

CLAUDIA OCHOA FELIX Izvor: Facebook

Iako je za života negirala bilo kakvu vezu s dilerima droge i narkokartelima, tamošnji mediji pisali su da je bila u vezi s Joseom Rodriga Arechiguom, poznatim i kao 'El Chino Antrax'. Prije nego je završio u zatvoru, Antrax je bio vođa bande koju se povezuje sa Sinaloom. Prije smrti Felix je bila u jednom noćnom klubu, nakon čega se vratila u Cuilacan u kuću svog navodnog ljubavnika koji ju je pronašao mrtvu.

On ju je pokušao probuditi, no kako nije reagirala, zaključio je da je Claudia mrtva i odmah je pozvao policiju. Njena smrt se i dalje istražuje, a tužitelj Juan Jose Rios Estavillo izjavio je da su u Claudijinoj krvi pronađeni alkohol i druge narkotičke supstance te da je preminula od gušenja.

Najčitanije

Najnovije

loader