Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrija Jarak: 'Djeca mi nisu baš sretna kad ih označim na Facebooku'

Autori I.G. Autori N.R.

Što misli o društvenim mrežama rekao za Story.hr

 Izvor: Facebook

Andrija Jarak reporter je i novinar s više od 20 godina iskustva, ali i jedno od ključnih lica informativnog programa Nove TV. Trenutno se nalazi na 'Weekend Media Festivalu', povodom čega je za Story.hr otkrio što misli o društvenim mrežama i koristi li ih i sam u slobodno vrijeme.

Andrija Jarak Izvor: Facebook

'Koristim Facebook i Twitter. Na Facebooku sam dosta aktivan, dok na Twitteru i ne baš toliko. Koristim ih samo u privatne svrhe, jer ga na neki način smatram ispušnim ventilom. Pratim objave svojih prijatelja i satirične stranice', započeo je Andrija koji društvene mreže smatra svojom oazom mira, sreće i smijeha. Kako bi to tako i ostalo, nastoji izbjegavati situacije u kojima bi se mogao uvući u raspravu koja nema kraja.

Andrija Jarak Izvor: Facebook

'Tu i tamo nešto komentiram. Nakon emisije nastojim izbjeći to područje jer to obično preraste u raspravu kojoj nema kraja. Ponekad odgovorim, i to ako me netko uvrijedi ili pak pohvali, no ne ulazim u beskonačne rasprave jer mi to samo uzima vrijeme', iskreno nam je ispričao. Negativni komentari mu ne predstavljaju veliki problem, jer kako kaže, smatra da zbog godina iskustva već zna prepoznati radi li se o relevantnoj kritici ili pukoj provokaciji. 'A Bože dragi, nitko ne voli čuti negativan komentar, ali to je sastavni dio života. Iako se svaki put zapitam, smatram da mogu procijeniti je li komentar relevantan ili se radi o tome da se nekome ne sviđam. To lako prepoznam', rekao je Andrija.

Iako ga djeca nagovaraju da postane dio i Instagram svijeta, još uvijek se nije odlučio na, kako kaže, 'taj povijesni korak'. 'Moje troje djece koriste društvene mreže, spavaju na njima. Nisam jedan od onih strogih roditelja koji prati što oni to gledaju. Vjerujem svojoj djeci, čak nemam njihove šifre', komentirao nam je i priznao da kad su društvene mreže u pitanju, kao i svaki roditelj, 'trpi' one njihove 'Isuse Bože' kad ih označi na svojem profilu.

Tagovi

Magazin

Royals