Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Britanski princ me sa 17 napio i prisilio da spavamo'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Nastavljaju se teške optužbe

Izvor: Youtube / Screenshot

Britanskoj kraljevskoj obitelji prijeti medijska bomba koja bi im mogla ozbiljno narušiti ugled, a povezana je s uhićenim milijarderom koji je vodio pedofilsko carstvo, Jeffreyjem Epsteinom. Mediji su pisali da je otkriveno kako je princ Andrew, sin britanske kraljice Elizabete, bio jedna od osoba na popisu klijenata usluga koje je Epstein nudio, a sada tome u prilog ide šokantno svjedočenje Virginie Roberts Guiffre u intervjuu za NBC Dateline, u kojem je princa optužila da joj je, dok je imala samo 17 godina, nudio alkohol i imao s njom spolni odnos na koji ju je prisilio Epstein, još 2001. godine.   

Virginia je govorila i o zlostavljanju koje je proživljavala kao Epsteinova seksualna robinja. Podsjetimo, ovo nije njen prvi istup s optužbama protiv britanskog princa, koji je već ranije njene optužbe proglasio lažnima. 

'On je bio zlostavljač. Sudjelovao je u tome. Prvi put se dogodilo u Londonu, bila sam jako mlada. Ghislaine (Epsteinova desna ruka) probudila i rekla da ću upoznati princa tog dana. U tom trenutku nisam znala da će me prodati princu. Otišli smo u klub Tramp. Princ Andrew mi je dao alkohol, u VIP separeu, sigurna sam da je to bila votka. Pitao me da plešemo. Nakon toga sam otišla u auto s Epsteinom i Ghislaine, a ona mi je rekla: 'On ide u kuću i želim da mu radiš ono što radiš i Epsteinu. Nisam mogla vjerovati...", ispričala je i dodala kako je tri puta bila natjerana na spolni odnos s princem - u Londonu, New Yorku i na privatnom karipskom otoku u Epsteinovom posjedu. 

Izvor: Profimedia

I u ranijim istupima Virginia je tvrdila da je spavala s 59-godišnjim princem u kući Ghislaine Maxwell. 'Nije bio neugodan ni ništa takvo, zahvalio mi je i rekao par lijepih riječ i otišao', prisjetila se. 'Nisam mogla vjerovati da je i kraljevska obitelj upletena u to. Naravno da on to sad negira i nastavit će negirati, ali ja znam da je to istina i on zna da je to istina'.  

Princ Andrew je ranije branio svoje bivše prijateljstvo sa 66-godišnjim Jeffreyjem Epsteinom, rekavši da 'nikada' nije 'vidio ili sumnjao' na bilo kakvo kriminalno ponašanje američkog vlasnika fondova koji je snimkama ucijenjivao brojne poznate osobe, iako je fotografiran s Epsteinom u njujorškom Central Parku krajem 2010., nakon što je bogataš prvi put bio uhićen, pa pušten iz zatvora. Nekoliko žena ga je tada optužilo da ih je seksualno zlostavljao.

Vojvoda od Yorka rekao je u priopćenju da želi 'razjasniti činjenice' oko 'bivše povezanosti ili prijateljstva' s američkim financijašem koji se nedavno ubio u zatvorskoj ćeliji na Manhattanu. Priznao je i kako je bila 'pogreška' sastati se s Epsteinom nakon što je izišao iz zatvora 2010. 'Viđao sam ga rijetko i vjerojatno ne više od jednom ili dvaput godišnje', rekao je princ.

'Bio sam u više njegovih rezidencija. Ni u jednom trenutku, tijekom ograničenog vremena koje sam proveo s njim, nisam vidio ili svjedočio ponašanju koje je, naposljetku, dovelo do njegova uhićenja i osude', dodao je naglasivši kako ima 'golemo suosjećanje' za sve koji su pogođeni Epsteinovim ponašanjem'.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals