Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

IZBJEGLA SMRT Demi Moore doživjela teški napadaj

Autor G.G.
Autor G.G.

Hitna pomoć stigla je u zadnji čas

Izvor: Profimedia

Nakon što je nedavno šokirala javnost priznanjem u svojoj knjizi 'Inside Out' da ju je njezin bivši suprug, glumac Ashton Kutcher, više puta prevario tijekom njihovih osam godina braka te da ju je tjerao na seks u troje, glumica Demi Moore ponovno je podignula prašinu. U javnost su izašli novi detalji njezinog burnog života, koje je godinama skrivala.

Demi Moore Izvor: Profimedia

Prema njezinoj knjizi, 2012. godine Demi je umalo umrla kad je doživjela napadaj nakon što je udisala dušikov oksid, poznat kao plin 'smijavac' te pušila sintetičku marihuanu na zabavi u njezinoj luksuznoj kući. Njezini prijatelji pozvali su Hitnu pomoć, a kad su liječnici stigli, mislili su da umire od raka jer je bila premršava. Uspjeli su je vratiti u život i odvezli su je u bolnicu.

Demi Moore Izvor: Profimedia

Glumica je u knjizi opisala i izvantjelesno iskustvo koje tvrdi da je tada doživjela pa tako navodi da se njezina duša uzdizala do stropa sobe, dok je ona za to vrijeme promatrala svoje tijelo. 'Sve je postalo mutno i mogla sam se vidjeti odozgora. Lebdjela sam izvan svog tijela i činilo mi se kao da je to moja prilika. Bol i sramotu svog života mogla sam ostaviti iza sebe'', ispričala je glumica. Ubrzo nakon spomenutog događaja, 56-godišnja Demi se prijavila na liječenje, odrekla se alkohola i potpuno promijenila svoj život. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader