Desna ruka kraljice Elizabete II. i ujedno njezina osobna dizajnerica Angela Kelly uskoro kreće s pisanjem knjige o 93-godišnjoj kraljici, njihovom odnosu, ali svemu što se događalo iza kulisa na kraljevskom dvoru, piše Daily Mail. Ovu odluku je u potpunosti podržala i Elizabeta II., davši joj potpunu slobodu da piše o svemu, no osim toga dala joj je i pristup svim knjigama koje bi joj mogle biti od pomoći.

Ova odluka je uvelike iznenadila mnoge zato što je ovo prvi put da je kraljica dala dopuštenje nekom od zaposlenika s obzirom na to da će otkriti mnogobrojne detalje koje još nitko ne zna. Za sad je poznato da će knjiga sadržavati brojne fotografije kraljice u potpuno drugačijem izdanju iz Angeline arhive. Sama dizajnerica rijetko daje intervjue tako da će ova knjiga biti dočekana s oduševljenjem, a u jednoj rijetkoj prilici je istaknula kako su kraljica i ona tipične žene, te da često razgovaraju o modi, nakitu, šminkanju.

Još prije 25 godina postala je asistentica glavne kraljičine dizajnerice, nakon čega je vrlo brzo došla do pozicije bliskog savjetnika i jako dobrog prijatelja. Kraljica ju iznimno cijeni, a dokaz tome je da se u potpunosti prepustila njoj kada su u pitanju odjevne kombinacije. Zbog ovakvog snažnog prijateljstva, ona je prva osoba koja će prikazati život s kraljicom ispred, ali i iza kulisa.