Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša tenisačica obožava svoju novu ulogu majke

Autor L.B.
Autor L.B.

Ne smeta joj ni manjak sna ali ni manjak vremena za sebe. Ova žena se odmah snašla u ulozi majke i kaže da joj je to najljepša 'karijera' koju je ikad imala

Izvor: Instagram

Dvadesetsedmogodišnja Bojana Jovanovski bila je jedna od najboljih srpskih tenisačica, a danas radi kao izbornica reprezentacije. Ovog je ljeta sa suprugom Milošom Petrovićem dobila svog prvog sina, a oba roditelja odmah su se složili da će se mališan zvati Aleksej.

'To je bilo jedino ime da smo se usuglasili. Imali smo spisak imena i složili smo se oko ovog. Nismo htjeli da bude neko često ime, već neobičnije. Mislim da smo dobro izabrali', otkrila je Bojana za portal Glossy.

Tenisačica je za isti portal otkrila da joj sinčić jako liči na oca te da za sada ne pokazuje njene crte lica, no da bi mogao poprimiti njenu boju očiju. Bojana je također priznala kako joj je ovo najljepši period u životu, čak i ljepši nego kada je osvajala razne nagrade za postignuća u tenisu.

Iako joj je u početku bilo teško, vrlo se brzo navikla na svoju novu ulogu majke i sada uživa u svakom trenutku s malim Aleksejem. Najveću pomoć oko djeteta pružaju joj njegove dvije bake koje su tu za obitelj Jovanovski.

'Imala sam težak porođaj i taj neki prvi momenat oko fizičkih stvari su bake preuzele na sebe. Ja sam ga dojila i mazila se s njim, a sada je sve postala rutina. Uklopila sam se, pratim njegov ritam. Ništa mi ne pada teško oko bebe. Aleksej je središte naših svjetova. Prva je beba, kao što sam ja bila prva beba u našoj obitelji, tako da je mezimac. Uvijek nam je puna kuća', rekla je.

Iako je rekla da joj je ovo zaista najljepši period u životu i da se sada osjeća potpuno ispunjeno, priznaje da joj jedna sitnica ipak nedostaje. Beba ju je vezala za kuću zbog čega je morala na neko vrijeme zanemariti posao, tako će se na zimu ponovo vratiti poslu izbornice. Također, zbog trudnoće je morala zanemariti svoje treninge, a uskoro se planira ponovo vratiti na teren.

Najčitanije

Najnovije

loader