Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Emotivno se prisjetio preminule djevojke: 'Ja sam osjećao kad je bila loše'

Autor N.R.
Autor N.R.

Progovorio o teškim trenucima

Izvor: Instagram

Ove godine u srpnju preminula je bivša srpska misica, tada 33-godišnja Dijana Milojković, nakon duge borbe protiv raka grlića maternice. Uz shrvanu obitelj, tugu i dalje ne može sakriti njezin bivši partner Stefan Karić, koji je pred gledateljima reality showa 'Zadruga' progovorio o teškim trenucima koje su zajedno prolazili.

Kako je naveo u emotivnom razgovoru, Stefan je priznao da je u posljednjim trenucima bilo jako teško, ali da ju pamti kao najlješpu i uvijek nasmijanu. 'Bila je uvijek nasmijana, dotjerana. Kad joj je počela opadati kosa, odlučili smo se zajedno ošišati. Malo je tada bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu...Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila periku. Bilo je dana kada joj je bilo baš dobro, ali i onih kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao vidjeti na njenom licu da joj nije bilo dobro, ali ja sam to osjećao. Duga je to priča, a ovo je samo dio naše ljubavne priče. Pokušavali smo na sve načine, vjerovali u sve. Što god da nam netko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspjela', kroz suze je pričao.

Ispričao je i kako su se upoznali i priznao da se sve dogodilo spontano. 'Upoznali smo se u restoranu. Ona je ušla s prijateljicom, a ja sam odmah primijetio njezinu ljepotu. Nismo se tad upoznali, jer sam mislio da je zauzeta. Nedugo nakon smo se putem Instagrama spojili, a ja sam joj jedne večeri odnio cvijeće. Vozili smo se gradom do njene kuće, preskočio ogradu i ostavio sam joj cvijeće, o kojem sam ju obavijestio porukom ujutro. Na koncertu Dina Merlina smo se 'smuvali', ali i prvi put pričali o njezinoj bolesti', iskreno je prepričao trenutak koji će pamtiti zauvijek. Iako je mislila da se izliječila, mjesec dana nakon početka njihove veze, saznala je da je metastazirala na limfne žlijezde, što je naposljetku bilo pogubno. Njihova ljubav, kako govori, bila je neopisiva i posebna unatoč tome što su prekinuli 2017. godine.

Najčitanije

Najnovije

loader