Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SUDI MU SE Glumac bi mogao izgubiti 12 milijuna dolara

Autor L.B.
Autor L.B.

Tuži ga se zbog diskriminacije i uznemiravanja

Izvor: Profimedia

Oskarovac Robert De Niro doživio je veliki obrat u sudskom sporu koji je pokrenuo protiv svoje bivše izvršne asistentice Graham Chase Robinson. Iako se najprije ona našla na meti glumčevih optužbi, Graham je sada pokrenula svoju tužbu na više od 12 milijuna dolara u kojoj glumca tereti za rodnu diskriminaciju i uznemiravanje na poslu.

Naime, 76-godišnji glumac je u kolovozu ove godine podigao tužbu na 6 milijuna dolara protiv bivše zaposlenice njegove kompanije Canal Productions, tvrdeći da je navodno potratila mnogo dragocjenog radnog vremena na gledanje Netflixa, te da je potrošila desetke tisuća dolara kompanije na osobne stvari poput skupih namirnica, Louis Vuitton torbica, iPhone-a i taxija. 

Graham je navodno tijekom četiri dana u siječnju na poslu pogledala 55 epizoda serije 'Prijatelji', a u drugom je navratu također u četiri dana pogledala 20 epizoda serije 'Prikraćeni' i 10 epizoda emisije 'Schitt's Creek'. U toj se tužbi također navodi da je potrošila 12,696.65 dolara u skupim restoranima, 8,923.20 dolara na organsku hranu i 32,000 dolara na prijevoz za vlastite potrebe. Bivša izvršna asistentica, koja je otkaz dala u ožujku ove godine, tvrdi da je ta optužba podignuta samo da se preduhitri njena optužba koju je najavila čim je dala otkaz.

Graham je u firmi Chanel Productions radila punih 11 godina, a za sve to vrijeme je navodno bila potplaćena, diskriminirana na rodnoj osnovi i trpjela razne uvrede upućene od strane slavnog glumca. Iako je bila izvršna asistentica, tvrdi da joj se Robert redovito obraćao s 'asistentice', a nazivao ju je i 'ku**om' te 'derištem'.

Osim toga, navodno joj je davao zadatke koje nikada ne bi dao ni jednom svom muškom asistentu, a koji su uključivali kućanske poslove te ju je tako pretvarao u svoju 'uredsku suprugu'. Kaže da mu je morala vezati kravate, češati ga po leđima i buditi ga iz kreveta. Graham tvrdi i da joj je upućivao neprimjerene seksualne komentare te u par navrata čak i prešao granicu primjerenog fizičkog kontakta i udario ju po stražnjici pred njihovim muškim kolegama.

Graham također tvrdi da je u kompaniji obavljala sate i sate prekovremenog rada za koji nikada nije bila plaćena. Kaže da je obično počela raditi u 7 sati a da je kući odlazila tek oko 20 sati, zbog čega je tjedno redovito odrađivala 20 do 30 neplaćenih radnih sati. Osim što je morala raditi više nego njezini muški kolege, tvrdi da joj je plaća bila mnogo manja, a glumac se na to navodno osvrnuo riječima kako je to normalno jer ona 'nije muški hranitelj obitelji'.

Odvjetnik slavnog glumca, Tom Harvey, rekao je da su njene optužbe netočne i apsurdne. S druge strane, Graham također tvrdi da je prva optužba protiv nje najobičnija laž te da joj je Robert na taj način namjerno uništio dobar glas i karijeru.

Najčitanije

Najnovije

loader