Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Anja Alavanja Romac: 'Možda sam i preopuštena daleko od mojih dečkiju'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Pobjegla je od obitelji

Izvor: Story

Domaća voditeljica Anja Alavanja Romac za svog se supruga Željka udala u tajnosti na Mauricijusu 2011. godine, a danas su ponosni roditelji dvojice sinova, sedmogodišnjeg Jakova i četverogodišnjeg Ivora. Zaposlenoj majci s trojicom 'dečki' zasigurno nije lako držati svih četiri kutova kuće pod kontrolom, zbog čega ih i nije ostavljala same na duži period - sve dosad. Lijepa 37-godišnja voditeljica napokon je procijenila da je došao trenutak da može pobjeći s prijateljicama, također zaposlenim mamama, na nekoliko dana u Italiju. Kako se provela u Toskani, Bologni, Pisi i ostalim čarobnim gradovima, a kako su se za to vrijeme njeni dečki snašli bez nje, otkrila je samo za Story.hr.

'Nisam se bojala ostaviti ih same, ali sam odradila poštene pripreme da me ne zovu s pitanjima; gdje mi je dres, gdje kaciga, gdje mi je bager za pijesak... Ali to je do mene, ja sam detaljna. Znala sam da će im biti savim dobro bez mene, malo će popustiti disciplina oko zdrave hrane, ali mora biti i takvih dana...', rekla je i priznala kako joj je ipak kroz glavu prošla misao kako joj ne bi bilo drago ako će se baš jako dobro zabavljati dok nje nema.

'Bijeg' s prijateljicama planirala je već neko vrijeme, ali su mislile obići Azurnu obalu. Kako je put bio otkazan, odlučile su se za Italiju jer im je Cinque terre, nacionani park koji uključuje pet sela na ligurskoj obali, ionako bio na popisu mjesta koje žele vidjeti.

'Ja vjerojatno ne bi na put bez supruga i sinova, ali mi je jasno da i mame ne moraju uvijek biti samo mame, a to je putovanje koje nikako nije za djecu, pa mi je bilo lakše otići. Dečki imaju sedam i četiri godina, pa mislim da je to sasvim ok da me se malo požele. U svakom razgovoru suprug naglašava kako im je super i kako se odlično zabavljaju, tako da sam potpuno bezbrižna', rekla je bez obzira što je, priznaje, 'control freak'.

'Ma ipak su to samo tri dana, tako da sam opuštena, možda i preopuštena. 'Control freak' u meni ih podsjeća na satnicu Jakovljeve tekme i slično, ali inače uživam punim plućima.
Toskana je prelijepa, ali male gradiće čuvam za romantično putovanje sa suprugom, a s frendicama sam u Cincque terre, Bologni, Pisi, Toskani i Firenzi. Cinque terre su pet sela koja su povezana željeznicom i puno je 'tramakavanja' da bi se obišlo sve. Medutim, svi su prilično slični, tako da je moja preporuka uživati u dva-tri, prošetati, uživati u pogledu i čaši vina', kazala je Anja koju je javnost prvi put upoznala 2003. kad je nastupila u talent showu 'Story Supernova'.


'Kosi toranj u Pisi je jedna od rijetkih atrakcija koja mi je impresivnija uživo, skupa s Poljem čuda na kojem se nalazi. Srednjovjekovna Bologna je šarmantna, a Firenza prekrasna, pogotovo za one koje zanima povijest umjetnosti i prekrasne galerije. Svi suveniri koje ću donijeti kući će biti jestivi, a Jakov je dobio Juventusov dres, od Ronalda, naravno', sretno je otkrila voditeljica i najavila kako je ovo tek početak njenih samostalnih 'girl power' izleta.

'Ovo putovanje je okidač, već planiramo nova, a javljaju se i druge mame koje bi nam se pridružile. A suprug šalje poruke u stilu kako bi mogla ovo i češće. Sad ne znam jesam li stvarno zaslužila, ili bih se trebala zabrinuti', zapitala se. 

NAJNOVIJE

loader