Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sestre Kardashian gladovale u vili hrvatskog poduzetnika

Autor G.G.
Autor G.G.

Sve ima svoju cijenu

Izvor: Instagram

Najpoznatija reality obitelj na svijetu, sestre Kardashian, ovog su proljeća ljetovale u kući na Karibima poznatog hrvatskog poduzetnika Zlatka Marića. Njegov sin, 31-godišnji Kristian Marić, u razgovoru za 24sata otkrio je da su sestre Kardashian zapravo vrlo jednostavne te da su mu ostale u ugodnom sjećanju.

'Iskustvo sa sestrama Kardashian bilo je fenomenalno. Da ne znam tko su, opisao bih kao jednostavne i simpatične djevojke. Jako vole brzu nezdravu hranu, no nutricionist im to brani pa moraju jesti salate', otkrio je Kristian. Ipak, dodaje da su imale nekoliko svojih prohtjeva. 'Bila je to poduža lista želja: od privatnosti, osobnog vozača non-stop na raspolaganju, vode pa do ekskluzivnih pića brendova koje oni koriste. Ali sestrama je bilo najvažnije da imaju rashlađenu sobu za šminkanje s prilagođenom rasvjetom na raspolaganju u svako doba dana i noći', ispričao je.

Međutim, ističe da su one, u čitavom timu ljudi angažiranih oko snimanja njihove reality emisije 'Keeping Up With Kardashians', pravile najmanje problema. 'Uz ljude iz produkcije, s njima su došle prijateljice manekenke i one su te koje su komplicirane. Najveću paniku radila je produkcija koja je strepila što će sestre reći, no stekao sam dojam da oni sami rade taj presing jer nisam primijetio da su sestre išta zahtijevale. Uzele bi kajak, malo se odvezle, vježbale u teretani, igrale se na bazenima s djecom... Zapravo su jednostavne i pristupačne,' kaže Kristian.

Najčitanije

Najnovije

loader