Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NOVA LJUBAV DOMAĆEG GLUMCA 'Iz vedra neba pogodila me Kupidova strelica'

Autor Antonija Nazor
Autor Antonija Nazor

Ekskluzivno za Story

Izvor: Dražen Kokorić

Otkako je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti, jedan od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije imao je sjajnih prilika iskazati svoj talent. Tako ga je dubrovačka publika cijelu prošlu sezonu mogla gledati u predstavi ‘Ne plaćamo, ne plaćamo’, a jako ga veseli i premijera filma ‘The Match’ u kojem je prošle godine igrao uz svjetski glumačka imena, Armanda Assantea, Franca Nera i Caspara Phillipsona.

U umjetničkom i kreativnom neredu 27-godišnjeg Luje Kunčevića dogodila se i romansa sa zgodnom 22-godišnjom Zagrepčankom Sarom Spinčić. Kako doznajemo, mladi je par već neko vrijeme zajedno, a glumac nam je potvrdio vezu sa zelenookom ljepoticom i, predvidjevši naše pitanje što ga je kod Sare privuklo, poetično je ispričao: 'Kupidova strelica pogodila me iz vedra neba. Kako smo se Sara i ja upoznali, neću vam odati, no ako me pitate što mi se svidjelo kod nje, mogao bih vam ispisati cijeli časopis'. 

Sve o njihovoj ljubavi Luje Kunčevića možete pročitati u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 6. studenog 2019. godine. 

Najčitanije

Najnovije

loader