Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

GOSPODIN SAVRŠENI U mobitelu ima fotografiju svoje djevojke

Autor A.S.
Autor A.S.

Skupljao je hrabrost da prizna

Izvor: Profimedia

Kako to obično biva u ovo moderno doba ljubavi, sve je počelo s porukom na Instagramu. Bivši američki Gospodin Savršeni, 30-godišnji Ben Higgins i njegova djevojka Jessica Clarke priznali su kako su se upoznali te kako je počela njihova veza. 

U zajedničkom televizijskom intervjuu za Live Original, Ben koji je inače po zanimanju poslovni analitičar, otkrio je kako je jednom prilikom sačuvao na mobitelu fotografiju svoje buduće djevojke i to mjesecima prije no što je skupio hrabrosti obratiti joj se. 

Tijekom putovanja u Nashville, Ben je istraživao po Instagramu pokušavajući otkriti koji hokejaški timovi igraju u blizini kada je naišao na Jessicinu fotografiju. Shvatio je kako je, za njega tada nepoznata djevojka, bila na istoj utakmici kao i on. No, nije joj se odmah javio. Spremio je fotografiju i nekoliko mjeseci skupljao hrabrost kako bi joj se javio. 

Na američki Dan zahvalnosti prošle godine napokon je učinio korak naprijed, a sve ostalo je, kako kaže, povijest. Par je gotovo momentalno postao nerazdvojan. 'Ona je vrlo suosjećajna, dobra i stvarno želi da budem najbolja verzija sebe', otkrio je Ben pričajući o svojoj odabranici. S druge strane, Jessica je za njega poručila da je vrlo nesebična osoba te da toliko ljubavi nije vidjela ni u jednoj drugoj osobi. 

Kako svoju ljubav duguju Instagramu, bilo je i za očekivati da ju upravo tamo javno i obznane. 'Predugo sam čuvao ovu djevojku samo za sebe. Prijatelji, upoznajte Jessicu', napisao je prije tri mjeseca Ben uz njihovu zajedničku fotografiju. 'Javio sam joj se prije nekoliko mjeseci. Riskirao sam i tako mi je drago da jesam. Ona je meni netko poseban i veselim se onome što nam život nosi', zaključio je. 

Najčitanije

Najnovije

loader