Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica: 'Smatrala sam se ružnom latino djevojkom'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Mlada i ambiciozna na putu do vrha

Izvor: Profimedia

Nova HBO-ova serija ‘Njegova mračna građa’ adaptacija je istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije, a u kojoj glavnu ulogu ima 14-godišnja Dafne Keen Fernández. Ova mlada glumica britansko‑španjolskog podrijetla, osim glume, bavi se plesom i gimnastikom, a u budućnosti si priželjkuje bogatu holivudsku karijeru.

Story: U seriji ste utjelovili Lyru, običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta koja u potrazi za otetim prijateljima otkriva mračnu zavjeru. Možete li se poistovjetiti sa svojim likom?

Naravno. Uoči audicije za tu ulogu pročitala sam trilogiju i shvatila da nemamo mnogo priča u kojima su glavne junakinje mlade djevojke pa se nadam da će to biti odlična poruka za sve. Lyri se divim zbog njezine hrabrosti i zahvalna sam što je tu osobinu prenijela i na mene.

Story: Vaši roditelji, otac Will Keen i majka María Fernández Ache, također su glumci. Jeste li ljubav prema toj profesiji naslijedili od njih?

Zasigurno su imali veliku ulogu u tome jer sam odrasla u kazalištu, gdje sam dane provodila na njihovim probama. Ipak, u osnovnoj školi mislila sam da ću biti biologinja, ali onda sam shvatila da u toj grani ima mnogo matematike pa sam odustala. Mrzim matematiku!

Story: Često ste govorili o vlastitoj nesigurnosti i o tome kako ste bili uvjereni da nećete uspjeti. Zašto ste to mislili?

Na jednoj audiciji sjedila sam u čekaonici s prekrasnom plavokosom djevojkom koja je imala velike plave oči. Mislila sam da nemam šanse pokraj nje dobiti ulogu. Smatrala sam se malom, ružnom latino djevojkom. Kada sam dobila ulogu, srce mi je gotovo iskočilo iz tijela. Svi smo posebni na svoj način.

Najčitanije

Najnovije

loader