Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Odgovorila ocu koji je prisilno želio znati je li izgubila nevinost

Autor A.S.
Autor A.S.

Opsesivni otac

Izvor: Instagram

Kći 39-godišnjeg repera Clifforda Josepha Harrisa poznatijeg pod umjetničkim imenom T.I. progovorila je o situaciji u kojoj se našla zbog svog oca. Reper je šokirao javnost kada je izjavio da ide s njom na ginekološke preglede kako bi se uvjerio da još uvijek ima čitav himen odnosno da nije izgubila nevinost. 

Tako je 18-godišnja Deyjah na Twitteru označila da joj se sviđa nekoliko tweetova koji njezinog oca karakteriziraju kako 'odvratnog i posesivnog'. Također, na vlastitom Twitter profilu objavila je poruku 'Volim vas sve' popraćenu s tužnim emojijem. Iako nije naglasila točno značenje svoje poruke, dobila je mnoštvo komentara potpore od pratitelja i obožavatelja.

'I mi tebe volimo ljepotice', poručio je jedan dok je drugi napisao. 'Toliko mi je žao što se s ovime moraš nositi ovako javno. Volim te i podupirem te'. 

Podsjetimo, reper  T.I. šokirao je javnost svojim najnovijim priznanjem u srijedu. Otkrio je kako svake godine, odmah nakon njezinog rođendana, svoju 18-godišnju kćer Deyjah Harris odvodi ginekologu kako bi provjerio je li još uvijek nevina. Pjevač je gostovao u podcastu 'Ladies Like Us', gdje je naglasio kako mu je izrazito važno da njegova kći tinejdžerica ostane djevica, te zato s njom uvijek odlazi na redovite godišnje ginekološke preglede.

'Iako joj je 18 godina, mogu potvrditi da je himen moje kćeri još netaknut', rekao je reper koji je i opisao detalje jednog takvog posjeta liječniku. 'Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra. 9:30', rekao je glazbenik. A kako liječnici ne bi smjeli dijeliti informacije o pacijentima bez njihova pristanka, T.I. je otkrio i taktike kojima kći natjera na to.

'Deyjah, žele da potpišeš ovo da možemo dijeliti informacije. Ima li nešto što želiš da ne znamo? Vidite, doktore, nema problema', opisao reper koji osim Deyjah ima i trogodišnju kći Heiress te 15-godišnjeg sina Kinga, koje je dobio u braku sa sadašnjom suprugom, 44-godišnjom pjevačicom Tamekom 'Tiny' Cottle. Iako mu je sin King priznao da je seksualno aktivan, repera čini se, to ne brine ni približno kao 'ljubavni' život njegove kćeri.

Izvor: Story

'Drugačije se osjećam u vezi sina i kćeri. I to je istina, mislim da nema oca koji će vam reći drugačije', rekao je T.I. Njegova posesivnost nad seksualnim aktivnostima žena u njegovom životu, čini se, ne staje na kćeri. Reper je tako nedavno izjavio i kako mu njegova pet godina supruga Tiny prema bračnom ugovoru duguje seks.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader