Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ella Dvornik opljačkana u zagrebačkom kafiću

Autor M.A.
Autor M.A.

Ništa joj nije bilo jasno

Izvor: Fashion.hr

Domaća blogerica i influencerica, 28-godišnja Ella Dvornik, nerijetko svoje pratitelje na društvenim mrežama obavještava o svojoj svakodnevici. Većinu vremena radi se o fotografijama na kojima njeni obožavatelji mogu vidjeti zgode i nezgode male Balie Dee i Ellinog supruga Charlesa, no ovog puta Ella se požalila se na neugodnost koju je doživjela u jednom zagrebačkom kafiću. 

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Naime, mlada mama trenutno se nalazi u Zagrebu, a pauzu od obaveza potražila je u okrilju jednog zagrebačkog kafića u kojem je žeđ odlučila utažiti sokom od jagode, no kada je stigao račun imala je što vidjeti. '23 kune mali sokić od jagode. Ne bi da sam u Dubrovniku usred ljeta, a ne u Zagrebu usred zime', napisala je ljutito Ella uz fotografiju spornog računa.

Nije tajna kako se cijene u Zagrebu polako izmiču kontroli, pa ne čudi da Ella nije prva osoba koja se žalila na njih. Ljupka Gojić Mikić također se jednom prilikom požalila na cijenu vožnje taksijem koju je morala platiti njena prijateljica iz Japana. 'Prvi put sam ju pustila samu po najdražem gradu.. od Glavnog kolodvora do Knežije taxi je platila 140 kn! Mi smo sramota planete Zemlje!', napisala je tad Ljupka. 

Tagovi

Izbor Urednika

Royals