Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NEKADAŠNJI SEKS SIMBOL Glumica ponovila vruću scenu koja ju je proslavila

Autor A.S.
Autor A.S.

Sirove strasti uživo

Izvor: Profimedia

Scena iz Sirovih strasti snimljena 1992. u kojoj, sada 61-godišnja glumica, Sharon Stone zavodljivo križa noge postala je jedan od ikonskih trenutaka u modernoj filmskoj povijesti. Glumica ju je ponovila 27 godina kasnije na dodjeli nagrada časopisa GQ u Berlinu.

Izvor: Profimedia

Nakon što je primila nagradu za ženu godine,  Sharon je sjela na stolicu na pozornici kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan Bronstein.

Tijekom govora ponovila je najpoznatiju scenu iz filma, a pozvala je i publiku da to učini s njom. Otkrila je i kako joj je ta scena promijenila život.

'Prije nekoliko godina sjedila sam na pozornici, a redatelj mi je rekao da skinem gaćice jer ih u toj sceni ne bih trebala nositi i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promijeniti život', rekla je Sharon kojoj je ta uloga donijela veliku slavu, no nedavno je procurilo da nije bila prvi izbor za ovaj film.

Izvor: Profimedia

Glumica je na dodjeli izgledala besprijekorno i može se reći kako je loše razdoblje iza nje. Naime, nedavno je izjavila da je, nakon što je preživjela teški moždani udar, ostala je zaboravljena, piše magazin 'Variety'. Njezina karijera doživjela je slom prije 18 godina, kada su se pojavili prvi zdravstveni problemi.

Izvor: Story

Nekada seks simbol za spomenuti magazin prisjetila se teških trenutaka, koje je trpjela dugi niz godina od strane ostalih holivudskih kolega i kolegica. Naime, glumica je cijelu filmsku industriju optužila da iznimno drsko ponašanje prema njoj, od kad je preživjela moždani udar. 'Meni je trebalo sedam godina da dođem k sebi, devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpila sam neljubaznost i drskost od mojih kolegica pa sve do sutkinje, koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim sinovima', potresena od svega što joj se dogodilo. Uz sve to, u to vrijeme je prolazila kroz razvod s tadašnjim suprugom, 68-godišnjim novinarom Philom Bronsteinom, što joj je samo otežalo život.

Izvor: Story

'Ja sam u to vrijeme bila najtraženija glumica, vruća roba, razumijete me? Borila sam se za skrbništvo nad sinovima, pokušavala normalno funkcionirati, raditi, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živjela... izgubila sam sve što sam imala. Tada sam izgubila status koji sam imala u Hollywoodu', priznala im je i usporedila se s princezom Dianom zbog toga što su obje, kako Sharon kaže, nakon tužne sudbine, postale zaboravljene.

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader