Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Rađala je 22 sata, a onda požalila zbog carskog reza

Autor A.S.
Autor A.S.

Nije išlo po planu

Izvor: Instagram

Shawn Johnson East, 27-godišnja američka olimpijska gimnastičarka, pohvalila se prinovom u obitelji. Naime, sa suprugom Andrewom Eastom dobila je prekrasnu kćerkicu. Iako je sada izvan sebe od sreće, prilikom poroda nije sve teklo tako glatko. 

Na svom Instagram profilu priznala je kako je rađala 22 sata, no da su liječnici ipak odlučili kako moraju učiniti carski rez. Na kraju je gimnastičarka priznala kako se osjećala krivom jer je tako rodila i da nije porod odradila kako je trebala. Naime, tražila je epiduralnu i nije malenu porodila sasvim prirodno. 'Bila sam toliko tvrdoglava oko toga i mislila sam da je jedini način da rodim bez epiduralne. Bez lijekova i intervencija', priznala je Shawn. 

'Nakon 14 sati trudova, kada sam napokon pristala na epiduralnu, osjećala sam grižnju savjesti', otkrila je sportašica i dodala kako je nakon što je saznala da mora ići na carski rez, osjećala kao da je podbacila kao majka. 'Ipak, nakon što sam primila našu slatku djevojčicu, nisam više brinula', zaključila je.  

'Moj i naš svijet više nije samo naš nego njezin. Sve što radim odsad radim za nju. Volim je više no što itko može zamisliti. Za ovu ljubav te nitko ne može pripremiti', razdragana je Shawn. 

Nakon što je novopečena majka zahvalila liječnicima i medicinskim sestrama koji su brinuli za nju, ali i svome suprugu koji joj je bio potpora cijelo vrijeme. Shawn i Andrew, inače, dokumentirali su cijeli proces i objavili u obliku videa na svom YouTube kanalu. 

Otkako su potvrdili da su postali roditelji, ne sakrivaju koliko su sretni. Tako su na svojim društvenim mrežama objavili nekoliko fotografija svoje kćeri, a otkrili su i koje su ime nadjenuli svojoj mezimici. Drew Hazel East ime je koje su nadjenuli djevojčici, a sretna majka priznala je kako je inspiraciju pronašla u 'za nju, najboljem čovjeku na svijetu' - svome suprugu. Vjenčali su se u travnju 2016. godine. 

Najčitanije

Najnovije

loader