Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ČEKAO 11 GODINA 'Molim te javi se svom bratu'

Autor A.S.
Autor A.S.

Natjecatelj Supertalenta traži izgubljenu sestru

Izvor: Facebook

Bivši natjecatelj Supertalenta Ante Dragojević putem svog Facebook profila obratio se javnosti i zamolio za pomoć. Iako ga hrvatska publika zna po neobičnom talentu i u veselijem tonu, 19-godišnji Ante je sada očajan i ispunjen tugom. Naime, traži sestru koju je davno izgubio. 

Izvor: Facebook

'Sretan ti rođendan, voli te braco', započeo je svoj apel 19-godišnjak kojeg su gledatelji Supertalenta upoznali u prvoj audicijskoj epizodi ove jeseni. Ante je živio u domu do svoje šeste godine, nakon čega je smješten u udomiteljsku obitelj. '12.11.2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu', napisao je Ante te svima unaprijed zahvalio.

Ante koji živi u Grižanama dobio je četiri X-a nakon što je žiri Supertalenta pokušao očarati micanjem obrva. Tad je otkrio kako je svoj talent otkrio sasvim slučajno nakon što je čuo Vivaldijeva Četiri godišnja doba.

Najčitanije

Najnovije

loader