Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potajno se vjenčali u Egiptu?

Svi su u čudu

 Izvor: Profimedia

Pjevačica Katy Perry i njezin dragi, glumac Orlando Bloom otputovali su na romantičan izlet u 'Zemlju faraona' kako bi proslavili njezin 35. rođendan. Zajednički odlazak u egzotični Egipat potaknuo je glasine da je par otputovao kako bi tamo održali tajno vjenčanje, o kojem se u javnosti dugo 'šuška', prenosi New Weekly Magazine.

Američki tabloid također navodi i kako je na putovanju u Gizu Katy priznala zaručniku kako bi se voljela tamo udati. Osim toga, udaja na egzotičnoj lokaciji za ovu pjevačicu ne bi bila ništa novo. Prije devet godina s tadašnjim partnerom, 44-godišnjim engleskim glumcem Russelom Brandom otputovala je u Indiju, gdje je par izrekao 'sudbonosno da'. Izvor blizak paru za New Weekly Magazine rekao je i kako 'Katy traži idealnu lokaciju za udaju. Mora biti istovremeno romantična, ali i slikovita, a upravo je Egipat sve to'. 

No, čini se da ipak sve ostaje na tračevima te da će se zajubljeni par kući vratiti - bez prstenja na ruci. Pjevačica i glumac, naime, na putovanje nisu otišli sami. Društvo im na desetodnevnom krstarenju Nilom pravi i grupa prijatelja, no među njima nije reper Kanye West. Upravo bi on, piše ovaj tabloid, trebao biti svećenik na vjenčanju ovog para, koje bi on trebao i organizirati. 

Podsjetimo, Katy i njezin odabranik Orlando Bloom počeli su se intenzivno družiti nakon dodjele Zlatnih Globusa 2016. godine, od veljače ove godine su se zaručili. Prosidba ipak nije prošla onako kako je glumac zamislio, što je Orlando priznao u intervjuu za Radio 2.

'Nije bilo toliko loše, ali nikako nisam mogao izvaditi prsten iz džepa. Imao sam predosjećaj da će se to dogoditi te sam još i napomenuo dečku od kojeg sam kupio prsten. On mi je dobar prijatelj te sam mu rekao da pazi na veličinu kutijice. Rekao je da će biti u redu, ali znao sam. Bila je prevelika čim je nisam mogao izvaditi iz džepa', objasnio je ljepuškasti glumac kojeg se sjećamo iz franšize 'Pirati s Kariba'.

Magazin

Royals