Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marija Šerifović: 'Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše'

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrila detalje njihovog odnosa

Izvor: Instagram

Nije nepoznanica da su srpske pjevačice Marija Šerifović i Jelena Karleuša prijateljice. Kako su obje članice žirija u showu 'Zvezde Granda', s godinama su se povezale. Iako javnost smatra da su najbolje prijateljice, 35-godišnja Marija, za 'Hit' otkriva detalje njihovog odnosa, koji do sada nisu bili poznati.

'Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je isto tako teško biti prijatelj Marije Šerifović. Ovo je peta godina kako nas dvije sjedimo u showu 'Zvezde Granda', a samo jednom smo izašle na kavu. I to nije bilo dogovoreno, nego smo nakon snimanja otišle popričati i popiti kavu. Znači doslovno jednom', govori im pjevačica koju javnost obožava. Uz sve to, istaknula je da Jelena i ona nisu najbolje prijateljice, ali da uživaju u međusobnom društvu. 

To su dokazale i nekolicinu puta na snimanju spomenute emisije, zbog čega su i punile medijske stupce. Tako je u jednoj emisiji, 41-godišnja modna ikona govorila o svojoj kolegici. 'Marija je posebna u smislu vizualnog identiteta. Zamisli da mi nju odjenemo u bilo što drugo. Ne ide, ne vidim je u suknjama. Znaš li ti koliko je ona fatalna? Žena koja priča duže od 15 minuta s Marijom se zaljubi u nju. Svaki frajer treba pitati Mariju što je to što im radi', rekla je nedavno Jelena u emisiji, čime je pokazala koliko cijeni Mariju.

Najčitanije

Najnovije

loader