Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Supruga Stjepana Božića o skorašnjem porođaju: 'Uhvatila me panika'

Autor M.A.
Autor M.A.

Sitno se broji do dolaska male Emme Katarine

Izvor: Privatni album

Bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga, ekonomistica Petra su prema prvotnim prognozama ovog Božića trebali dobiti najljepši poklon pod borom, njegovo četvrto, njezino drugo te zajedničko prvo dijete, kći kojoj će dati ime Emma Katarina. No, maleno klupko sreće odlučilo je iznenaditi roditelje nešto ranije, pa je tako Petra jučer doživjela lažne trudove usred kojih ju je nakratko uhvatila panika, a pojedinosti je iznijela za Story.hr.

Izvor: Instagram

'Na prvu me ulovila panika i glavom mi je prolazilo što sve nisam napravila. Od slaganja torbe za bolnicu do završetka uređenja dječje sobe. Nemam strah od porođaja, tako da su me više brinule praktične stvari', iskreno je rekla Petra, koja ističe da joj nije trebalo dugo da se pribere. 'Ubrzo sam shvatila da je sve to nebitno, jer bebici prvenstveno treba naša ljubav, a nje imamo na pretek. Trudna sam 36 tjedana i iako lažni trudovi u ovoj fazi nisu neuobičajeni, kontaktirala sam svog divnog doktora Majnarića koji mi vodi trudnoću i odlučila ipak ne ići u bolnicu', zaključila je, usput istaknuvši još nekoliko detalja u vezi datuma porođaja.

'Idući tjedan idemo na pregled i znat ćemo više o terminu poroda. Naime naša je Emma Katarina beba s karakterom i tvrdoglava je, te se odbija spustiti i okrenuti, tako da je još uvijek na zadak. Očekivali smo ju par dana prije Božića, mog najdražeg doba godine. No po svemu sudeći će nas iznenaditi i razveseliti ranije. Stjepan želi biti sa mnom na porodu i to mi beskrajno znači, jer dok mene zna uloviti panika, on je u svakom trenutku miran i zna što treba reći da otjera moje strahove', priznala je uvijek iskrena Petra.

Izvor: Instagram

Supruga bivšeg boksačkog prvaka je dodatno objašnjava kako ju je usred lažnih trudova uhvatila nervoza oko, kako kaže, svih priprema koje nije stigla dovršiti prije dolaska malene kćeri. 'Nekako se nadam da će se Emma Katarina strpiti još dva tjedna da sve u miru posložim kako sam si zamislila. Sina sam prenijela devet dana, a imam osjećaj da će ona barem toliko uraniti. Trenutno imam akciju pranja i peglanja njene odjeće, naručujem opremu koja nam nedostaje, stan sam već okitila u božićno ruho, te se veselim druženju sa svojim najbližim prijateljicama na skorašnjem baby showeru. Iako su mi trudnoću obilježile komplikacije, te sam većinu vremena provela u krevetu i ovaj mi je kraj jako težak, nikad nisam bila uzbudjenija i sretnija. Okružena sam prijateljicama koje su nedavno rodile i kad vidim koliko uživaju u tim prvim danima sa svojim bebama, još više priželjkujem u rukama držati našu curicu', zaključila je Petra.

Izvor: Instagram

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader