Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' otkrila spol i ime djeteta

Autor N.R.
Autor N.R.

Beba dolazi početkom siječnja

Izvor: Instagram

Nakon što je početkom srpnja objavila da je trudna, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', Irena  Štetić Andrin, za RTL otkriva detalje svoje trudnoće, spol, ali i ime bebe. Otkako je to javno obznanila, sreću ne skriva, što potvrđuje i uzbuđenje koje je pokazala tijekom spomenutog intervjua.

 'Joj, dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova godina biti dobitna... I je... U ovoj godini se sve promijenilo... Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu, mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene 'žena, MAJKA, kraljica'', rekla im je Irena koja s uzbuđenjem čeka početak prvog mjeseca, kad prinova i stiže.

Nestrpljivo iščekivanje pri samom je kraju, a za RTL otkriva da u njihovu obitelj stiže dječak. 'Dolazi nam jedan mali, slatki dečkić, a izabrali smo i ime, biti će Vigo Andrin. Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskusherniju na 6 diskova kralježnice, morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine', govori im Irena, koja je u showu izgubila oko 50 kilograma. 

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader