Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Luka Šulić progovorio o proširenju obitelji

Autor N.R.
Autor N.R.

'Ja sam obiteljski čovjek i uvijek sam težio ka tome'

Izvor: Robert Gašpert

Violončelist Luka Šulić, ovog je lipnja dobio svoje drugo dijete, kćerkicu Hanu, koju je supruga Tamara donijela na svijet dok je on bio u Rimu. Od tada koristi svaki slobodan trenutak kako bi bio u društvu svoje obitelji, s obzirom na to da uistinu puno radi. Glazbena karijera vrlo mu je bitna, pa se tako upustio u solo projekt, što će mu nakon sedam godina sviranja sa Stjepanom Hauserom, biti novo i uzbudljivo iskustvo.

Kroz sve to, velika mu je podrška obitelj, supruga i njegova dječica, petomjesečna Hana i dvogodišnji Val. 'Stvarno je fenomenalna. Njezina i moja obitelj također pomažu, ali ja sam svake sekunde zahvalan i kad sam kod kuće pokušavam što je moguće više biti prisutan. Jedva čekam da djeca malo narastu i da ih mogu voditi svugdje', rekao je u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv'. 

Unatoč tome što trenutno 'ganja' karijeru, ovaj 32-godišnjak priznaje da uživa u obiteljskim 'obavezama' i ulozi oca, pa ne čudi da je opcija za proširenjem obitelji, uvijek otvorena. 'Sad imamo dvoje male djece tako da ćemo možda sad malo stati na loptu, ali nikad ne znaš što ti život nosi. Ja sam nekako za to da, ako čovjek može, da ima što je više moguće djece jer sad mi se čini da je nekako u modi ne imati obitelj, ljudi su sebični. Nekako im je lifestyle važniji od obiteljskih vrijednosti. Ja sam obiteljski čovjek i uvijek sam težio ka tome', rekao je u spomenutom razgovoru. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije