Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Šokirala sam se kad sam čula da nema krevet, moramo joj pomoći'

Autor A.S.
Autor A.S.

Julija iz 'Života na vagi' rastužila je Hrvatsku, ali i Jelenu Putnik, bivšu natjecateljicu istog showa

Izvor: RTL (Screenshot)

Gotovo nitko nije ostao ravnodušan kada je čuo riječi 51-godišnje natjecateljice showa 'Život na vagi' Julije Bošnjak kojoj je jedina želja imati krevet. 'Ljepše mi je ovdje za spavati, doma nemam baš neki krevet', rekla je Julija u epizodi i osupnula Hrvatsku.

Izvor: RTL (Screenshot)

S druge strane ekrana u trenutku izgovaranja tih riječi nalazila se Jelena Putnik, 38-godišnja bivša natjecateljica istog showa, koja je bila pogođena tim riječima. 'Nemoguće je da sudjeluje u jednom takvom showu, a da nema ni za krevet', rekla je Jelena za Story.hr koja je u suzama iste sekunde pohitala pomoći Juliji za koju kaže da joj je bila simpatična od prvog trenutka kada ju je vidjela.

'I ja sam prolazila kroz teško razdoblje. Znam što znači biti na dnu. Imala sam tešku prvu polovicu godine, nije jednostavno funkcioniralo, a onda se preokrenulo, stvari su krenule na bolje', rekla nam je Jelena i dodala kako se osjeća da sada mora nešto 'vratiti svemiru' i Juliji bar prije Božića podariti jastuk pod glavom.

Izvor: RTL (Screenshot)

Julija, koja u okolici Opuzena život dijeli i sa dvije mace, u jučerašnjoj je epizodi također otkrila kako kad napusti show mora tražiti posao. 'Nemam više od čega živjeti, došla sam do kraja', poručila je. 'Ona je još mlada i još može raditi, moramo nešto srediti', odlučno nam je poručila Jelena.

Jelenu su na akciju potaknuli njezini klijenti koje okuplja pod nazivom #lauferi. 'Čim izađe iz showa, pomoći ćemo joj. Pripremamo domjenak na kojem ćemo moj tim, moji klijenti i ja skupljati novac i potrepštine za Juliju. To će biti iznenađenje za nju', kaže nam fitness instruktorica kojoj se u posljednjih desetak sati javila ogromna količina ljudi pa sada ima i pomoćnike u čitanju i odgovaranju na poruke.

Izvor: RTL (Screenshot)

'Što se mene tiče, ja sam spremna svoju zaradu do kraja godine dati njoj. Ova žena je brinula za oca i pomajku. Toliko je bila nesebična i sada nema ništa', zaključila je na kraju Jelena. Izgleda kako Božić za Juliju uz ljude poput Jelene neće biti tmuran, a mnogi su pokazali kako imaju veliko srce spremno za nesebična djela.

Međutim, Julija još uvijek nema adekvatnu kuću. Jelena ne sumnja da se takvo nešto uz dobru volju može i ostvariti, pa i ovim putem moli da se svi koji nude bilo kakvu pomoć jave na njezine službene profile na društvenim mrežama. Poveznice možete pronaći ispod članka, a Story.hr Jeleni i Juliji poručuje: sretno!

Instagram profil https://www.instagram.com/jelenaputnik_jele/

Facebook profil https://www.facebook.com/jelenaputnikJeleZivotnavagi/

loader