Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Matea Leko nastupom obilježila 35 godina rada Centra za rehabilitaciju

Matea Leko je nastupila u sklopu obilježavanja 35. godine rada Centra za rehabilitaciju Zagreb čiji su djelatnici svakodnevno posvećeni predanom radu s djecom i mladima koji imaju poteškoće u razvoju.

Izvor: Press

Jedna od najtalentiranijih hrvatskih pijanistica, Matea Leko, sudjelovala je na obilježavanju 35. obljetnice rada Centra za rehabilitaciju Zagreb u zagrebačkom hotelu Westin. Svoju dugogodišnju povezanost s Centrom Matea Leko je pokazala virtuoznim i ujedno emotivnim nastupom koji je oduševio prisutne.

Centar za rehabilitaciju Zagreb pruža podršku djeci i njihovim obiteljima kroz usluge rane intervencije, psihosocijalne podrške u obitelji i samoj podružnici, osnovnoškolski odgoj i obrazovanje, pomoć pri uključivanju u programe redovitog odgoja i obrazovanja te uslugu boravka. Programima je obuhvaćeno više od 220 djece. 
Matea Leko Izvor: Press „Iznimno mi je zadovoljstvo biti dio ove važne obljetnice! Djelatnici Centra za rehabilitaciju Zagreb rade posao koji je neizmjerno važan djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Kako je moj mlađi brat godinama bio štićenik Centra za rehabilitaciju Zagreb, iz prve ruke razumijem težinu i odgovornost njihovog posla, te ovom prilikom želim izraziti duboku zahvalnost ravnateljici, tetama i osoblju Centra za sve što čine za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju“, izjavila je Matea Leko.

Matea Leko Izvor: Press

Mateu Leko je u nastupu pratila i mlada samoborska violinistica Jana Pelikan, a nastupili su i Zaprešić Boysi. Matea Leko je i ovim svojim nastupom potvrdila iznimnu posvećenost glazbi i pokazala da u svaku notu ugrađuje godine usavršavanja kako bi publici prenijela neprocjenjivu vrijednost glazbe u našim životima. CD-i s klasičnom glazbom koju izvodi Matea Leko prodavani tijekom simpozija, a sav prihod ide Centru za rehabilitaciju Zagreb.

Matea Leko Izvor: Press

Svečano obilježavanje je nastavljeno simpozijem na kojem je predstavljena inicijativa za bolju skrb djece s teškoćama u razvoju u suradnji s Kliničkom dječjom bolnicom,  podružnicom CRZ-a Sloboština, te University of the West of England u Bristolu i Bristol Royal Hospital for Children.

Stručno znanstveni simpozij pod nazivom „Integrirane usluge kroz međusektorsku suradnju“ odvija se   pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Grada Zagreba.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader