Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brena završila u bolnici u Dubrovniku

Autor I.G.
Autor I.G.

Za vrijeme snimanja

Izvor: Instagram

Uoči dva velika nastupa koja sprema za zagrebačku publiku 14. i 15. prosinca u Areni, jedna od najpopularnijih pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije, 59-godišnja Lepa Brena, za Slobodnu Dalmaciju odlučila se prisjetiti anegdota s početka karijere te otkriti do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

Prisjećajući se snimanja serijala 'Hajde da se volimo', pjevačica je ispričala i kako ju uz to razdoblje veže i sjećanje na nezgodu koja joj se dogodila, a zbog koje je završila u bolnici u Dubrovniku. 'Na otoku Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi dio filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno sam jutro kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj dio tijela koji gubi časno ime', započela je 59-godišnjakinja.

'Kirurg me tri puta udario po dupetu i rekao da će sve biti kao bombon'

Lepa Brena

'Potom sam osjetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspjela doći do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na kirurgiju u kupaćem kostimu zaogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Dobila sam cjepivo protiv tetanusa i onda je krenulo šivanje, a kirurg me je prije toga tri puta udario po dupetu i rekao da će sve biti kao bombon', objasnila je pjevačica za domaći medij.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader