Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon teške bolesti preminula Instagram zvijezda

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Velika tuga

Izvor: Instagram

Mnoge je rastužila vijest da je u devetoj godini nakon duge bolesti preminula prilično nesvakidašnja zvijezda. Riječ je o krznenom četveronošcu, simpatičnoj mački Lil Bub. Od svoje se mezimice podugačkom emotivnom objavom oprostio njezin vlasnik, Mike Bridawski.

Uz dvije fotografije sa svojom četveronožnom prijateljicom, napisao je: 'U nedjelju ujutro izgubili smo naše najnevinije, najdraže i najmagičnije stvorenje na planetu. Bub je bila vesela i puna ljubavi, zaspala je u našem krevetu u subotu navečer, ali neočekivano je preminula, mirno, u snu', započeo je Bubin vlasnik.

'Nemoguće je sažeti u riječi ogroman utjecaj koji je Bub imala na moj život, kao i na živote svih kojima je bilo stalo do nje kao da je član obitelji. Naučila me svemu što znam o bezuvjetnoj ljubavi. Bila je nepresušan izvor topline i radosti u našim životima proteklih osam godina. Uvijek sam bio u potpunosti otvoren u vezi njezinog zdravlja, što je uključivalo dijeljenje informacija o njezinog dugoj borbi s osteoporozom i problemima s infekcijom kostiju. Nije tajna da se borila s teškim bolestima. No, unatoč tome, nismo očekivali da će otići tako naglo i bez upozorenja. Snažno vjerujem da je sama odlučila napustiti svoje bolesno tijelo tako da naša obitelj ne bi sama morala donijeti ovakvu odluku', izjavio je, između ostaloga, shrvani vlasnik ove Instagram zvijezde, koju na toj društvenoj mreži prati čak dva milijuna obožavatelja, dok se na Facebooku ta brojka penje na vrtoglavih tri milijuna. 

Ovaj pisac i producent malenu je Lil Bub spasio 2011. godine, kada ju je pronašao u garaži zajedno s majkom te braćom i sestrama. Od samog je početka bilo jasno da je Lil Bub 'drugačija' i da će trebati pomoć u životu. Imala je, naime, nekoliko genetskih anomalija, zbog čega je cijelog života ostala iznimno malena. Bolovala je od 'ekstremnog oblika patuljstva', pa su joj udovi bili nerazmjerno sitni u odnosu na ostatak tijela, zbog čega je imala poteškoće pri kretanju. Uz to, Bubina je donja čeljust bila kraća od gore i nikada nije imala sve zube. Sve to uzrokovalo je da joj jezik visi iz usta, no, srećom, nije imala problema s apetitom.  

Ništa od tih 'sretnih okolnosti', kako ih Mike simpatično naziva, nije ograničilo popularnost ove mačke s posebnim potrebama, koja je stekla više sljedbenika nego većina ljudi. Osim toga, malena je Lil Bub poznata i po svojim velikim ostvarenjima u spašavanju ostalih životinja, na što se također osvrnuo njezin vlasnik u oproštajnoj objavi.

'Bub je imala ogroman utjecaj u svijetu trgovine životinjama, ali i u životima milijuna ljudi diljem svijeta. Doslovno je spasila tisuće života, životinjskih i ljudskih. Osnovala je prvu međunarodnu zakladu za kućne ljubimce s posebnim potrebama, bila je predmet revolucionarnih genetičkih i bioloških istraživanja, pomogla je u prikupljanju više od 700 tisuća dolara za potrebite životinje i širila je poruku odlučnosti, pozitivnosti i ustrajnosti ljudima diljem svijeta. Znam da će njezin duh, magija i energija uvijek biti s nama, svakog dana nas podsjećajući da budemo bolji... Molim te, posjeti nas u snovima', zaključio je ožalošćeni vlasnik ovog posebnog četveronošca. 

Najčitanije

Najnovije

loader